Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela88

młody zielony jęczmień

Polecane posty

Witam czy komuś pomógł młody zielony jęczmień na odchudzanie? Bardzo proszę o szybką odpowiedz :)

Gość gość
Ja pije 3 dzień. Tez próbuje schudnąć. Czy pomaga jeszcze nie wiem. Waga mi spadła pół kilo ale czy to zasługa jęczmienia nie wiem.

Gość eluśka1959
Niestety ,równiez dałam się nabrać na cudowne efekty po piciu Młodego Jeczmienia.Zamowiłam produkt przez firmę Multi Minerals LLC i to jest ŚCIEMA ,szkoda pieniędzy,na dodatek podają adres maila w razie pytań ,ale taki adres nie istnieje.Za to mam o 200 zł mniej w portfelu ,ale to nie taki rodzaj odchudzenia mi proponowano przed zakupem "złotego środka".

Gość gość
ja również dałam się nabrać na to cudo odchudzające. :(( 207 zł mniej, a waga jak stała , tak stoi. Ani drgnęła! Może i ten jęczmień ma jakieś tam cudowne właściwości, ale na pewno- sam- NIE ODCHUDZA! Stosuję go już trzy tygodni i zdnych zmian nie widzę ani na wadze, ani na urodzie, ani psychice. Nie dajcie się zwariowac ludziska!

Gość gość
ja też, ale jestem durna

Gość bachnaaaaaaaaaaaaaaaa
szkoda ,ze wczesniej nie przeczytalam waszych wypowiedzi:( Biore 2 tyg i NIC choc zapewnano mnie ze widac bedzie golym okiem ze schudlam po miesiacu. biegam , malo jem i i tak zero spadku wagi. na swojej stronie pisza ze jesli nie schudne to oddadza mi kase . Oddali komus ?

Gość gość
buahaha marzycie-ki naiwniaczki. samo nic sie nie zrobi

Gość gość
Nie działa w ogole !! Nie dajcie sie nabrac . Zjadalam 60 tabletek wedlug zalecen i nie schudlam ani grama . dodam ,ze cwicze codzienie , biegam i dosc zdrowo jem . Chcialam na wiosne byc troche szczuplejsza miec lepsze paznokcie wlosy cere ...i dalam sie nabrac . 200 zł w bloto. To zwykle oszustwo dla naiwniakow ...jak ja . Oczywiscie oz zwrocie kasy mozna zapomniec . Naciagacze i tyle . Nawet paragonu nie przyslali.

Gość gość
Myslalam ze jesli cos reklamuja w DDTVN twierdzac ze to takie cudo to moze troche pomoze . Chcialam kupic 30 tabl ale konsultant twierdzil ze po 2ch to tylko sie oczyszcze a po nastepnych 2ch schudne i to bardzo . Smiech na sali ale dalam sie nabrac i tak kasa przepadala.

Gość gość
nikomu nie pomogl .:(

Gość gośćUlka
Super sprawa z tym zielonym jęczmieniem :D Skończyłam właśnie pierwsze opakowanie zielonego jęczmienia premium (ten od olimp labs) i na wadze w miesiąc ubyło mi prawie 6 kg, dla mnie to rekord jeśli chodzi o ubytek kg w jeden miesiąc :)

Gość gość
Stosowałam młody jęczmień na problemy z cerą itp i przy okazji schudłam 3 kg chociaż nie planowałam, czyli działa. Polecam młody jęczmień z dobrych źródeł- ekologicznych. Np z tobio.pl ;) Ważne żeby kupować sprawdzone, zdrowe produkty.

Gość gość
A to ciekawe, wszyscy, ktorymi pomoglo dziwnym trafem podaja adres strony I nazwa firmy.

Gość przymnie891
Nie polecam! ja jestem zdania,że jak coś pomaga to nie zmieniać ja np.przyjmuję Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl i jak dla mnie to rewelacyjny suplement;) jem regularnie oczywiście i chodzę biegać 3x w tygodniu ! i schudłam już 14kg w 2 miesiące!

Gość gość
Ja piję w formie herbaty, zamawiam na laventi.pl. Jestem bardzo zadowolona z jego działania.

Gość Anetka8787
Zielony jęczmień mi nie pomógł :( schudłam 10 kg ale to dzięki diecie Sandruni, zmieniłam swoje odżywianie, więcej zaczęłam się ruszać i efekty widoczne gołym okiem :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość gość
Pewnie ze nie działa. Nie dajcie sie robic. Pozdro avet

Gość Keroinka
Polecam produkt, ktory zawiera w sobie wyciag z zielonego jeczmienia. Mocny spalacz tluszczu :) Korzystnie wplywa na wyglad wlosow, skory i paznokci :) http://nplink.net/sM4q3xET