Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka10970

co i jak? ciąża? ;)

Polecane posty

Witam. Miesiąc temu kochałam się z chłopakiem był to mój pierwszy raz 8.06. Bez zabezpieczenia Ale wszedł we mnie tylko trochę może 3-4 cm i do niczego więcej nie doszło ( mam cykle nieregularne co 25-29 dni i trwają po 4-6 dni) dzień po doszło do krwawienia bo doszło do przerwania błony.... powinnam dostać okres mniej więcej 5 minął już miesiąc i zero śladu okresu spoznia sie od 12 dni . Moje piersi stały się większe, czasami nie mam ochoty na nic, 2 tyg miałam zachcianki na owoce, byłam zmęczona i senna Ale od kilku dni to wszystko mi przeszło i teraz nie ma już nic... Czuje się tak jak zawsze pełna życia. Nie wiem czy może to być ciąża czy nie, jutro chcę zrobić test, nie wiem no pomóżcie mi jakoś ;) dodam jeszcze ze kochałam się z nim 3 dni po okresie, śluzu było mało był on przezroczysty a teraz nie ma go prawie ze wcale... Doradzcie coś ;)

Gość gość
Kolejna tępa szczała nie rozumie, gdzie pisać. Na erotycznym uprawia się cyberki i pokazuje cycki, a od takich piehdół jak twoje jest dział antykoncepcja płodność ginekolog :O

Gość gość
Test ciążowy prawdę powie.

Gość gość
kolejna, ktora nie wie, co znaczy seks. zerkij w necie, na jakies chociazby zdjecia. moze wtedy zobaczysz co to znaczy kochac sie z kims, bo wsadzenie 3-4cm czubka penisa na sekunde, to nie seks, tepa dzido.

Gość gość
Czasem myślę że te wszystkie tematy z identycznymi historyjkami pt. "czy mogę być w ciąży" to po prostu redakcyjny projekt ankietujący użytkowników f8 na okoliczność wiedzy o mechanizmach zachodzenia w ciążę :O Szczególnie regularnie co miesiąc - dwa powracająca historyjka z motywem "miałam na ręce trochę jego spermy i wtarłam ją w pochwę" wygląda na redakcyjne prowo

Gość gość
Do gość 14,17 ty jesteś TĘPA!!!Dlaczego nie sznujesz innych???Dodam,że do ciąży możę dojść w różny sposób.Dae podczas badań u ginekologa powinnaś mieć partnera i by wspierał PORÓD!!!!Nie powinno się wstydzzić partnera a mamy Prawo do obecności ust 2008 r qrt 21 Prawo Pacjenta.