Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talucha

Czy te objawy mogą oznaczać ciążę ?

Polecane posty

Witam wszystkie Panie :) Kochaliśmy się z chłopakiem w dzień płodny bez zabezpieczenia 9 lipca dzisiaj jest 18 lipca i mam dość nie pokojące objawy od tygodnia, a mianowicie dość silny ból głowy , kłucie prawego jajnika, mdłości na nie przyjemne zapachy, zawroty głowy zazwyczaj po wstaniu z łóżka, zmęczenie i za 4 dni powinnam dostać miesiączkę zawsze przed miesiączką odczuwam ból piersi jednak nie tym razem czy to może być jakąś oznaką że jestem w ciąży ? Dodam jeszcze że tydzień temu byliśmy na urodzinowej imprezie u znajomych i po alkoholu nie dużej ilości zaczął bardzo mocno boleć mnie brzuch, sytuacja powtórzyła się jak wieczorem do filmu otworzylam sobie jedno piwo z bólu nawet nie wypiłam go do konca jak już lekko zaczął mnie boleć przestraszyłam się że może powtórzyć się sytuacja z imprezy. Bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
pewnie że możesz

Gość gość
nie wkręcaj sobie, bo tak wcześnie nie ma się żadnych objawów ciąży

Gość gość
Na test chyba za wczesnie ale w terminie niesiaczki zrob test mozeszbyc w ciazy

zapomniałam jeszcze dodać ze od tygodnia mam białe czasem silne upławy

Gość gość
wkrecasz sobie. :O na objawy ciazy jest jeszcze za wczesnie.re wyluzuj

Gość gość
ktoś pisze za wcześnie. Spoko. mnie od dnia owulacji brzuch bolał jak na okres i co? Jetsem w ciąży. Kochaliśmy się we czwartek i od tego momentu bolał mnie brzuch. Każdy oragnizm jest inny, ale fakt, że wszystkie objawy pojawiły się dopiero około tygodnia przed miesiączką jaką miałam dostać

Gość gość
Zanim jeszcze wiedziałam o ciąży i zanim zaczął się spóźniać okres upiłam się prawie do nieprzytomności jednym piwem, a na drugi dzień byłam struta, jakbym wypiła sama co najmniej pół litra wódki. Mi to już wtedy dało do myślenia. Brzuch mnie tez od samej owu bolał jak na okres. Wstrzymaj się jeszcze kilka dni i zrób test.

Gość gość
WIECIE każda tutaj mierzy swoją miara i nie dopuszcza do siebie myśli, ze ktoś może mieć inaczej..

Gość gość
ja jak się okazało ze jestem w ciąży co wiadomo na początku niewiedzialam to normalnie miałam wszystkie objawy jak na okres. potem okazało się ze okresu brak, zrobiłam test i wyszly 2 kreski. twoje objway nie mogw wskazywać na ciaze. nie ma objawow w tak jakby wczesnej ciąży ( 4-tygodniowej). mysle ze sobie wkręcasz. no te upławy to tez nie ciaza . ja miałam białawy sluz.

Gość gość
odnośnie bóli brzucha od owulacji- często tak mam, w ciąży nie jestem, poza tym to może być objaw tak samo ciąży, jak i zbliżającej się miesiączki, a wszelkie dolegliwości typu mdłości, wymioty itd. pojawiają się wtedy kiedy poziom hcg znacznie wzrasta

Gość gość
Dokładnie tak jak psiałam. Od dnia kiedy uprawialiśmy seks bolał mnie brzuch jak na okres. Myślcie sobie co chcecie. Od tego momentu świtało, że mogę być w ciąży, ale zastanawiać się porządnie zaczęłam jak nie dostałam okresu. Od razu kiedy rzuch bolał stwierdziłam, że nie będę piła alkoholu aż nie dostanę okresu i w ogóle. :) Każdy organizm jest inny, a ból brzucha jak na okres to może być zagnieżdżanie się zarodka w macicy, a nie od razu objaw ciąży. :)

Gość gość
Na objawy to chyba za wcześnie, ale jesli uprawiałaś sex bez zabezpieczenia to możesz być w ciąży. Zamiast o to pytać na forum zrób test.