Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZBYSZEK ROGAL

WIDZIELIŚCIE JAK SOSSS RUCHA NA SU ?

Polecane posty

Gość gość
to nie jest soss

Gość gość
i co tam posuwa? kozę? :D

Gość gość
Ale z was przegrywy ja j***e

Gość gość
czy ta marta jest podobna do tej czarnej

Gość gość
tak to ona ma 17 lat znalazłem na inym forum o niej

Gość gość
jak można tak k***ić sie w tym wieku ?

Gość gość
mnie zawsze zastanawia skad wy macie dane kazdego?? przeciez chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby podawac..

Gość gość
matkobosko jaka patologia.

Gość gość
margines społeczny :o

Gość gość
100żetotów to 18zł tak? Przy czym użytkownik dostaje 10. Masakra... Ja zarabiałam lepiej siano w polu przerzucając i zachowując swoją godność.

Gość gość
nie będe podawał danych ale ten cały Igor, też nie jest igorem tylko mateuszem, a tamta Maja też nie jest Mają tylko Joanną i co najważniejsze, ta Joanna (na su MAJA) gdy sie jej spytasz ile ma lat twierdzi ze 20, czsami mówi 21, a w rzeczywistości niedawno skończyła 18stke, pokazy zatem robiła jeszcze nie pełnoletnia Kto potrafi wyszukiwac fotki w google to oblukajcie sobie te 3 foty ktore oni mają w profilu, zaprowadzą was łatwo zarówno do Joanny vel Mai, jaki Mateusza vel Igorka A powiedz im tylko coś ze nie są igorem i mają to masz natychmiastowego bana, sam juz zarobiłem z 2 kont bana u nich :D

Gość gość
mam blondyne bez maski nie zdążyła założyć i zrobiłem jej zdiecie

Gość gość
chodzi o te seksilaseczki? i co wam takiego robią? :D przecież na kafe nie piszą

Gość gość
Skoro osoby nie pełnoletnie biorą w tym udział oznacza, że jest to nielegalne. Nie powinno się czegoś z tym zrobić? O istnieniu czegoś takiego dowiedziałam się przez kafeterię i wygooglowałam więcej info. Wiem, że dewianci mają to w nosie ale normalnych ludzi nie martwi fakt, że tak młodzi ludzie dopuszczają się do takich rzeczy na oczach setek widzów?

Gość gość
jeśli m/o/d/e/r/a/t//o/r widzi ze laska jest młoda to zaprasza taką na priw i ona musi pokazać dowód osobisty, jestli tego nie zrobi to dostaj****** na amen i juz wiecej nie wejdzie, ale tak sprawdzają tylko i wyłącznie te laski co do których są podejrzenia, widocznie do tej Mai nie mieli, bo faktycznie 20 lat mógłbym jej dać, więc też m/o/d/ sie nie czepiał, a po za tym pamiętajmy ze mają z nich niezły hajs, bo oni generują dość duży obrót żetonami, każdego dnia zarabiają kilka tysięcy żetonów, a przecież najpierw ktoś je musi kupić... Laski nie raz robią ostre przekręty, grają nie fair, robią takie rzeczy ktorych zwykły szarak zrobić nie moze bo by od razu bana dostał, one nie dostaną, bo generują ******* stronie i nabijają hajs dla właścicieli portalu

Gość gość
M/o/d takiej strony na pewno to lata koło nosa bo liczy się kasa.

Gość gość
wcale tak nie lata, bo wielokrotnie widywałem jak weryfikował laski i jeśli chodzi o weryfikacje wieku to naprawde tego przestrzegają, chociaz prawda jest taka ze gdyby weszła dość dojrzale wyglądająca 17-latka to by sie pewnie nie czepiali, oni tylko interweniują gdy widzą ze laska jest dość młoda i podejrzewają ze moze nie miec 18stki

Gość gość
nooo mówiłem ze ta lasia nie ma 18stki, jak sie okazuje obydwie nie mają :D

Gość gość
Dówód to ja miałam w wieku 16 lat... tymczasowy :P

Gość gość
to napiszcie teraz do moderat/ora hahaha