Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się że przestało mu zależeć

Polecane posty

Gość gość

Od ostatniego spotkania minął tydzień (znamy sie miesiac) i było wtedy naprawdę super. Przytulaliśmy się całowaliśmy, na wcześniejszych spotkaniach i ogólnie na żywo naprawę wygląda to ok. Ale od tamtego czasu nie proponował mi żadnych spotkań. Napisałam do niego wczoraj co u niego, czy wszystko ok bo nie pisał (na necie rzadko siedzi a jak już to nie pisze, bo jak mówił kiedyś, woli kontakty face to face) Pisał że ma małe kłopoty rodzinne, i oblał egzamin na aplikację. Pożartował chwilę, ale pozniej poszedł. Tęsknie bardzo za nim...zakochałam się po prostu, ale odchodze od zmysłow, bo boję się że coś może być nie tak. Mam do niego napisać wprost? Umówić się z nim pierwsza? Dodam, że to facet inteligentny, myślący z głową i rozważny... Ale boję się dlaczego tak****ał kontakt....

Gość gość
bo mu nie dałaś

Gość gość
na jaka aplikacje?

Gość gość
adwokacką

Gość gość
ale koncowy? czy wstepny?

Gość gość
wstępny

Gość gość
to mam dla Ciebie zla wiadomosc. ezgamin wstepny jest w ostatnia sobote wrzesnia. i odbywa sie raz w roku od wielu lat. nie mogl go oblac w tym roku, chyba ze wciaz przezywa ten z 2013. oklamal Cie.

Gość gość
tzn tak, on pierwszy raz ją pisał, i nie nie znam sie na tym, ale skoro pisał I etap to myslałam o wstępny chodzi. Btw, co to ma do rzeczy?

Gość gość
Przecież Ci powiedział że ma małe kłopoty i oblał aplikację a Ty "odchodzisz od zmysłów" ? Ogarnij się i daj mu poukładać sobie sprawy. Przecież on wie gdzie Ty jesteś.

Gość gość
nie ma zadnych etapow. masz egzamin wstepny na koniec wrzesnia i egzamin koncowy w marcu. koniec. teraz nie mogl nic zdawac. i co to ma do rzeczy? no to,ze Ci podal falszywy powod swojego milczenia i chyba masz odpowiedz na swoje pozostale pytania.

Gość gość
3YwVo1GKItIi7PECxaAdRBLv