Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu błagam zróbcie coś z tym forum!

Polecane posty

Gość gość

przebywać się tu nie da! Wystarczy wejść w który kolwiek temat i wszystko takie nieczytelne, spam na spamie, n******* pełno linków reklamujących artykuły w dobie minimalizmu gdzie właściwie wszystko się upraszcza i stawia na przejrzystość to forum wygląda po prostu OBRZYDLIWIE, zróbcie z tym coś naprawdę bo odbije się wam to czkawką, a od gościa co wam nową oprawę zafundował powinniście zażądać zwrotu pieniędzy za taką fuszerę i ponadto rozgłośnić nazwę tej całej firmy by nie skrzywdziła nigdy więcej żadnej strony czy portalu tak jak skrzywdzili kafeterię!

Gość gość
zgłosiłam swoje uwagi na ten temat, bo mi 'wyskoczył' odnośnik zaraz jak zmienili widok na forum, nawet mi podziękowali za uwagi, ale ogólnie mają to w dooopie o ile mogę przymknąć oko na stronę główną, ale wchodząc w temat chcę mieć przejrzyście, zaczęłam rzadziej tu zaglądać, bo mnie męczy ten chaos i brak czytelności (mam teraz problemy, czy strona się skończyła, czy to tylko przerywnik na zdjęcia, a reszta wypowiedzi jest niżej)

Gość gość
up

Gość gość
ja tak samo odkąd dokonali tych zmian więcej siedzę na kowbojkach niż tu bo po prostu się nie da

18:02 Rzeczywiście nie czytelne, gdy nie wie się, że zdanie zaczyna się od wielkiej litery oraz pisać zdaniami.

Gość gość
Tylu tu gości odkąd forum zmodernizowano! Ja się gubię!

Ja również chcę mieć przejrzyście, męczy mnie chaos i brak przejrzystości jednak widać niektórzy nie potrafią sobie wziąć tego do serca --> autorka.