Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryko

Gdzie w Wawie poczuć klimat PRL?

Polecane posty

Gość eryko

Jak w temacie, ostatnio modne stały sie knajpy a'la PRL takie samo jedzenie, wystroj, nawet muzyka, napewno jest duzo takich miejsc w waw ale nic mi sie jakos nie rzuciło w oczy moi znajomi tez bywaja raczej w innych miejsach moze cos kojarzycie?

Gość gość
Siedziba PO lub SLD ?

Gość gość
a moze restauracja Foksal? z tego co się orientuje oni w takich klimatach bazują.

Gość gość
tak oni to napewno PRL, maja nawet taka fajna stylizowana stronke kameralnafoksal. pl i dobre piwo!

Gość anyż
byłem też w Foksalu, powiem tak - jak to lokal prl, ma ten sam schemat stylizowana strona fakt dodaje klimatu. ceny sa ok, wieczorami zawsze sa tam tlumy (mieszkam niedaleko) wiec pewnie lokal sie podoba.

Gość eryko
a oni maja jakas strone? bo mozna by zadzwonic i zapytac czy da sie rezerwowac bo ja dopiero za dwa tygodnie potrzebuje

Gość gość
Na Chełmskiej r / Belwederskiej jest taki bar mleczny jak za PRLu.Doslownie ,nawet kasa.Tylko ceny wspólczesne . Ale rzeczywiscie mozna poczuć ten klimat.

Gość gość
isz do muzeum techniki w palacu kultury tam mozna miedzy innymi poczuc klimat prlu

Gość wawiakodzawsze
cały pałac kultury to jak jeden wielki PRL :D Foksal jest ok, zalezy kto czego oczekuje od lokalu, jak miejsca gdzie mozna pogadac ze znajomymi to tak, potanczyc tez tam chyba mozna ale to nie jest typowy klub. zreszta maja oferte na stronie kameralnafoksal.pl.

Gość gość
po tak idiotycznej reklamie nigdy nie wybiore sie do tej restauracji. naprawde macie czytelnikow za glupich?

Gość gość
nie ma za wiele takich miejsc w wawie nic dziwnego, ze sie kilka powtarza? akurat ja nie wiedzialem ze cos takiego istnieje bo i nie chodzilem do takich klubow.

Gość gość
proponuje Moskwe ......pl armii czerwonej

Po co Moskwa , knajpy Pałac Kultury ? Pojedźcie na Dworzec Zachodni PKP :classic_cool: