Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkamilka23

potrzebuję pożyczyć 3000

Polecane posty

Gość gośćkamilka23

oddam 5000 , spiszemy umowę ,proszę o pomoc.

Gość gość
jasne ...idz do banku albo do rodziny lub znajomych po pozyczke, kafeteria to zle miejsce do szukania pomocy zwlaszcza finansowej

Gość gość
Jezeli chcesz oddac az z takimi odsetkami to idz do Providenta, oni chyba akurat tyle sobie naliczaja.

Gość gość
od rodziny ? buhaha....... do banku nie mogę bo nie pracuję , potrzebuję na rozkręcenie firmy ,mam już swój wkład własny ale potrzeba mi jeszcze 3 tyś inaczej nie dam rady , w providencie i vivusie nie mogę z racji tego ze moja mama tam jest zadłużona i pod tym samym adresem mi nie udzielą , uwierz ze próbowałam wszedzie wiec spróbuje i tu

Gość gość
nawet kiedyś pracowałam w providencie i wiem jakie tam są zasady , moja mama spłaca ale z opóznieniami dlatego pod tym samym adresem albo sie nie udziela albo max 500 zl na probe

Gość gość
zaden biznes nie przynosi zyskow od 1 miesiaca, wiec jesli nie masz kasy na otworzenie, a co dopiero na przezycie przez pierwsze miesiace, to z czym do ludzi?

Gość gość
Kobieto,czy Ty się dobrze czujesz? Czy Ty myślisz że tutaj na kafie to siedzą i piszą biznesmeni? Zastanów się bo ręce opadają na takie durne pomysły. Jak sie nie ma wsadu na rozkręcenie interesu to się go nie zaczyna.Bo jak po pół roku splajtujesz to wszystko co Twoje to stracisz ,a co cudze?????to z czego oddasz?

Gość gość
to pójdę do pracy i tyle ..... nie jestem leniem ,nie czekam az ktoś da mi cos za darmo , prace zawsze sie znajdzie nawet w takim beznadziejnym panstwie jak nasze.

Gość gość
To idz teraz do pracy,złóz kasę i rób interesy a nie szukaj jeleni. Tutaj głupich nie ma.