Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro wesele jak ja nie chcę iść bo w niedziele idę do pracy na 7:20

Polecane posty

Gość gość

w niedzielę idę 6 dzień do pracy mam na 8 ale o 7: 20 muszę być na sklepię (zaczęłam pracę w sklepie na stanowisku mięsnym) jutro mam wolnę ale i wesele okropnie nie chcę mi się isć jak pomyślę że przed 7 muszę wstać. i stać ciągle na nogach przez 8 godzin. i do tego stres.. przejęcie.. ciągle muszę uważać aby nie pomylić kodów i wgl. dopiero dzisiaj stałam po raz pierwszy sama na tym stanowisku straszny stres jak widzę długą kolejkę. i w niedzielę również będę już sama. mąż mnie nie rozumie i chce iść na to wesele i utopić 300 zł nie musimy iść bo młodzi u nas nie byli dopiero od roku maż się koleguje z panem młodym

Gość gość marianna
Trzeba było się uczyć to miałabyś teraz weekendy wolne i nie zachrzaniała na mięchu w spożywczaku tym bardziej, że studia to żadna sztuka, zrób coś chodliwego koniecznie!!! poświęć wszystkie siły dla papierka, a nie pożałujesz, chyba że jesteś po studiach to traktuj tę pracę jako chwilową i szukaj czegoś lżejszego. Ja jestem nauczycielką historii i angielskiego, odbębniam 18 godzin tygodniowo w porywach do 25, bo sporo zastępstw w poznańskim liceum i 3000zł netto leci za nic praktycznie, bo po 8 latach od studiów mam już opracowany system nauczania i tylko czasem się doszkalam lub coś modernizuję w notatkach. Dochodzą jeszcze korki na lewo z angielskiego i to jest jakiś 1000zł miesięcznie Wszystkie święta, weekendy, długie weekendy, wakacje, ferie i mam luzik i śmiać mi się chce jak słyszę lament moich kolegów po fachu, że im źle! Trzymam za ciebie kciuki autorko!

Gość pracownik socjalny
jak ja chciałabym mieć takie stresy w pracy....

Gość gość
Marianna, Ty składaj ręce do nieba żeby ci się dyrektor szkoły nie zmienił :D Kiedyś pracowałam tak jak ty, luzik totalny. Po zmianie dyrekcji wszyscy chodzą jak w zegarku, szkolenia, kursy, rady, zebrania zespołów - nie sposób zliczyć, lekcje pokazowe dla n-li z całego miasta (!!!), niezapowiedziane hospitacje w każdej chwili itp. Za bardzo lubię uczniów i lokalizację mojej szkoły żeby się zwolnić, ale coraz częściej o tym myślę...

Gość gość
To bedzie nie ładne zachowanie w stosunku do mlodych. Powiedzieliscie ze będziecie, oni naperwno za was zaplacili a teraz nie przyjdziecie i beda kase w plecy.

Gość gość
gość marianna - ales ty pusta :( masakra