Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka postawiła dom z mężem za pół miliona a żyje jak w slamsie

Polecane posty

Gość gość

z wierzchu dom piękny , elewacja piekna, dachówka ceramiczna , bajery a w domu łazienka ma tylko kabine prysznicowa, bez brodzika, wode do mycia głowy grzeje w czajniku bo ma piec w którym pali smieci i wtedy woda jest ciepła ale jej sie nie chce, oszczędzają chorobliwie na wodzie żeby szamba nie zapełnić, a wieczorem myje się chusteczkami wilgotnymi na dole ma salon z aneksem a na górze sypialnie ciągle pompuje umywalke przepychaczem , nie wiem po co , tylko słychać łup łup łup ! to wiadomo że Monika przepycha. wozi dzieci kupe kilometrów do przedszkola i żłobka i awanturuje sie z mężem bo oskarża ją że za dużo wydaje na benzynę JAK MOŻNA TYLE FORSY WYDAĆ NA DOM A ŻYĆ W TAKICH MĘCZARNIACH ? NIE POJMUJE TEGO

Gość gość
A ty skad to wiesz? Za wścibska nie jesteś?

Gość gość
mieszkałam u niej tydzien

Gość gość
zastaw się a postaw się na głowie strój, a przy d...pie z motyką stój 2 przysłowia, które idealnie oddają naturę, tzw. polactwa i twoich znajomych

Gość gość
też mi się wydaje że to jakieś zacofane polactwo ona wydała kase - sprzedane mieszkanie po babci, oszczędności życia rodziców on tyle samo dołożył , myją się w zimnej wodzie :O do tego wiele wiele szczegółów np nie wolno wylewać fusów z kawy do zlewu , krzyczała :O paranoja bo rury mają małą średnicę , co chwila pompuje :O wielki dom i nawet wanny nie mają , powinna być duża wanna i dżakuzi , to podstawa w takim domu, komfortowe życie a ta ma podłoge w łazience i bateria prysznicowa w rogu żeby sie umyć i odpływ nie można lać wody, ylko sie namydlić i spłukać i to zimną wode grzeje raz w tygodniu, pali śmieci w piecu jesu paranoja :O takie życie rano grzeje wode w czajniku na umycie głowy i mąż sobie nalał na herbate a ta sie awanturuje - po co wylewasz mi wode z czajnika !! to na umycie głowy !!! a on że chciał herbatę i sie klócą :O po ch/uj tyle pieniędzy na dom jak takie zycie ? nie pojmuję :O

Gość gość
Na pokaz,przecież z zewnątrz widać willa luksus.Masakra:).

Gość gość
A co Cie to interesuje? Ja osobiście wolałabym mieszkać w malutkim mieszkanku ale wygodnie urządzonym. Jednak jak ktos lubi tak to jego sprawa.

Gość gość
jak wróciłam do swojego mieszkania 3 pokojowego to czuje się jak w ekskluzywnym apartamencie , kosmos mogę się myć w gorącej wodzie z pianą o wybranym zapachu , zmywarka, mogę wylewać fusy do zlewu , pić kawe kiedy chcę bo oni mają butle gazową i jak robią herbatę to wszystkim bo szkoda gazu, nie można sobie indywidualnie zrobić jedną filiżankę czegoś tam no mówię wam, w domu mam luksus , dopiero teraz u siebie wypoczywam :)

Gość gość
no ja cie qrwa ugoszcze następnym razem az cie jasny chooooj strzeli!

Gość gość
"no ja cie qrwa ugoszcze następnym razem az cie jasny chooooj strzeli!" Oplułam monitor-dzięki za poprawe humoru :)

Gość gość
z wylewaniem fusów do zlewu ma rację

Gość gość
a choooj ci do tego w jakiej wodzie ona sie myje, ty pito

Gość gość
a ja sie przestraszyłam bo myslałam że to przeczytała :)

Gość gość
Nie widzicie ze to prowo tej co zakladala tematy o tesciwych,i nne,poznac mozna po stylu pisania

Gość gość
Nie trzyma sie kupy to co ona opisuje.Kto w nowym domu stawia piec****ali smieci.Lykneliscie peowo jak pelikany

Gość gość
osz k***a pisze prawdę :O piec w którym pali i ogrzewa wodę pali w nim śmieciami i drewnem żeby woda była ciepła tak trudno uwierzyć że ludzie tak żyją ? i jaki styl pisania idiotko , nigdy czegoś takiego nie pisałam, nie mam teściowej :O

Gość gość
a juz rozbroił mnie tekst - nie zamykaj łazienki jak wychodzisz ! zostaw otwarte , tam jest wentylacja słaba i mi ściany zapleśnieją a ja mówię - to czemu nie otworzysz okna ? a ona - nie otwieram okna w łazience bo mi robaki z lasu wlecą :D hahahahahaa