Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisaj nie ma juz kobiet ktorym zalezy na uczuciach romantyzmie wiernosci

Polecane posty

Gość Pyskata90
Co mam Ci mówić...? wyraziłam swoje zdanie, wszystkie kobiety traktujecie tak samo(bynajmniej większość mężczyzn zranionych przez płeć piękną) Najlepiej to uznać że każda jest puszczalska i leci na kasę i jest git :)

Gość gość
pomału,nie nadążam rąk z keczupu wycierać,a kto powiedział o jakimś tam ranieniu,cały jestem,mocno się trzymam...

Gość gość
są są,tylko brak mężczyzn ,którzy to doceniają a przede wszystkim brak takich z zasadami więc jak pojawi się na horyzoncie kobieta ,która chce miłości ,wierności i szacunku,to jeden z drugim szajby dostaje i nie wie co z tym zrobić.

Gość gość
a jednak miał za mało emocji zamiast kochać i szanować,wolał mi skakać do oczu taki niedorosły chłopczyk widocznie potrzebował innego typu kobiety

Gość gość
do mnie pijesz? ja tu pracuję i nie mam czasu o bzdetach ciągle słuchać i użalania się wysłuchiwać,może jutro napiszesz?

Gość gość
i tak dla jasności,to nie ja założyłem ten temat,to może tamten jest frustratem,oszołomem,nieudacznikiem,chamem i co tam jeszcze do waszych pięknych rozczochranych przychodzi,ja tu sobie troluje,może język mam trochę niewyparzony,ale to wina forume,z jakim przystajesz,takim się stajesz...:o

Gość troll obiłan
no dobrze,skoro kobietom tak strasznie na samochodach zależy,to czemu same aut nie mają,zróbcie sobie prawko,kupcie autko,ha ha ha,tylko jeszcze trzeba mieć za co,nie?

Gość gość
Nie czytałem tematu, ale jestem pewien, że romantyczne uczucia kobiety mogą odczuwać tylko wobec wyglądu twarzy, wzrostu faceta i ewentualnie jego pieniędzy. Im ładniejszy i bogatszy tym więcej się w nim romantycznie zakocha. Koniec dyskusji.

Gość gość
takie z nich romantyczki,im więcej zer na kącie,tym romantyczność wzrasta...

Gość gość
prawda stara jak świat:o

Gość gość
ej kobitki,mam 13 letnią skodę,bita prawa przednia strona,radio,głośniki w środku,cb radio i choinka zapachowa,zielona,kolor kość słoniowa,spojler,chętna któraś na przejażdżkę?Swięto Róż dziś w mojej miejscowości,wata cukrowa i disco polo gra,zakręcimy obertasa?śmiało,nie gryzę:)

Gość gość
panowie, nie da sie was czytac, z takim podejsciem to akurat znajdziecie normalna - mnie odstraszacie skutecznie

Gość taki pech
a ja właśnie normalną bym chciał,ale igłę w stogu prędzej znajdzie...

Gość gość
Wersja dla kobiet : bogaty Wersja dla mężczyzn: ładna, zgrabna, zawsze chętna, gospodarna i potulna jak baranek,a i najlepiej żeby niczego nie wymagała.