Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska 78

maz pije czy to alkoholizm?

Polecane posty

Gość baska 78

maz pije 4-7 piw dziennie, jak dla mnie to duzo, ja tez lubie wypic jedno czy lampke wina, ale to juz chyba przesada, nieraz sie klocimy o to, oprocz nalogu to tez kasa idzie na to a nie zarabiamy kokosow, co myslicie ???

Gość gość
nie awanturuje sie , ale po jest na troche pijany, zaczynam sietym martwic, oprocz tego wszystko jest ok, jego brat tez tyle pije, a nawet jego mam potrafi wypic 2-3 dziennie, ja mu tlumacze, ze to za duzo , dobra 1 dziennie ok, ale on jak jest weekend to i 10 wypije

Gość gość
Codziennie...?Tak to alkoholizm... Musisz mu zabronic, skoro tyle kasy na to wydaje i niszczy swoje zdrowie i swoim bliskim

Gość gość
kocham go ale mnie to martwi i denerwuje coraz bardziej

Gość gość
czy alkoholizm nikt na forum nie postawi diagnozy jesli codziennie to na pewno pije ryzykownie moj pije 1-2 piwa nie codziennie,ale z 4 razy w tyg za duzo

Gość gość
u mie wdomu mama nie pila wcale a u niego pija i nie widza problemu w piciu, nieraz jego matka mowi a napij sie po robocie , nlezy ci sie , no dobrze 2 piwa ale codziennie 5? sama nie wiem bo jak patrze w kolo to prawie kazdy lubi wypic, sasiedzi, koledzy , znajomi, nikt nie widzi problemu w piciu

Gość gość
wczoraj nie pil bo mial jechac autem rano, ale nie byl zadowolony, jak mu mowie ze to juz nalog to mowi ze przesadzam