Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ucze syna żeby się nie żenił i mieszkał ze mną tak mu będzie najlepiej

Polecane posty

Gość gość

czyściutko, wyprane , sniadanko , obiad, po co ma się wiązać z jakąś łachudrą i robić na nią ? i tak nie będzie go szanować i będzie wołać ciągle kasy i więcej kasy , syn ma u mnie wszystko

Gość gość
a ciupcianko też ma ?

Gość Taki_jeden_964
haha taaa kolejna singielka prowokuje. :)

To że będzie nieszczęśliwy, to olać, ale co będzie jak mamusia umrze? Kto ugotuje, posprząta, wypierze? Czy synuś powinien zabić się zaraz po śmierci mamusi?

Gość gość
1/10 wybitnie kiepsko

Gość Taki_jeden_964
Jak widać niektórzy na poważnie odpisują. A może to autorka sobie... :)

Nie jestem autorką. Byłam ciekawa odpowiedzi, jak się robi prowokację, to się powinno przygotować, czyli odpowiedź na moje pytanie też powinna być wcześniej przemyślana.

Gość gość
To że będzie nieszczęśliwy, to olać, ale co będzie jak mamusia umrze? Kto ugotuje, posprząta, wypierze? Czy synuś powinien zabić się zaraz po śmierci mamusi? xxx no co ty? wtedy przygarnie do prac domowych zdesperowaną starą pannę, która będzie go nosić na rękach i nieba mu przychylać w podzięce za to, że ma kogoś i ludzie przestali się z niej wreszcie śmiać!

Raczej już nie te czasy, a jeśli nawet, to za te kilkadziesiąt lat to już na pewno nie będą te czasy, kiedy to otoczenie wymusza małżeństwo. Czyli jednak samobójstwo. :(

Gość gość
tłumaczę mu żeby nigdy sie nie żenił bo to nie jest obowiązek, każdy ma prawo zyc jak chce , ma dobrze, zarabia, czasem zrobi zakupy po co ma się męczyć z jakąś panną, niech na randki chodzi i koniec ja drugiej kobity do domu nie wpuszczę , będzie mi filowała i ostrzyła pazurki na mój dobytek , von !

Gość Taki_jeden_964
Jeszcze może dałbym się nabrać... może... jakbyś napisała, że bronisz córkę przed facetami, ale kobieta przeciwko kobietom ? :) Ps. Trochę może i racji w tym, zależy jaka żona się trafi. Może być bardzo porządna, a może być i przeciwieństwo.

A to nie słyszałeś nigdy o syneczkach mamusi? To myślisz, że skąd z nich takie mamisynki? Bo właśnie mamuśki ich tak wychowują. Jak moja ciotka dowiedziała się, że jej młodszy syn ma dziewczynę (starszy po ślubie już), to prawie się popłakała (kto wie, czy będąc sama nie płakała), bo jakaś "lafirynda" jej syneczka zabiera. A on taki mądry, taki fajny itp. Ja to na własne oczy widziałam, choć u nich akurat nie ma tak, że mamusia wszystko zrobi, bo sami (ma dwóch młodszych synów) sobie piorą, prasują, gotują, ale lament był, że mu chce synka odebrać. Chronią mamuśki chronią. A jako posiadaczka brata, muszę przyznać, że bardziej chuchają na synków, córki mogą robić więcej, a syneczek raz coś źle zrobił, to zamiast mu powiedzieć jak ma robić, po prostu ma tego więcej nie robić i już. ;)

Gość gość
mało wiesz synek o zyciu skoro myslisz że kobieta nie wystapi przeciwko kobiecie nie chcę żeby właził w to bagno , każda chce żeby jej facet mase forsy przynosił i wymagania, po co ma cierpieć ? ja żadnej dziwy nie będę finansować i juz mu to powiedziałam

Gość Taki_jeden_964
@ Mloda październikowa Matki mogą i takie się trafić. Niemniej śmieszą mnie takie prowokacje.

Gość gość
23:37-to wychowujesz syna dla jakiejs baby ? współczuję , czy on ma byc produktem robiącym kase i stanowiacym oparcie dla jakiejś baby która zapragnie się przyczepić ?

Gość gość
niestety to nie prowokacja , jeśli ktos tak uważa to współczuję przekonania że takich kobiet jak nie ma

Gość Taki_jeden_964
No to należysz do rzadkości. Każda w miarę normalna matka by czegoś takiego nie chciała dla syna. :)

Gość Piszę z Ambasady Rasiji
demografia słaba w polszy

Gość Taki_jeden_964
@Mloda Może z tego co piszę nie wynika jasno ale ja cały czas mam niezły ubaw na tym forum.

Gość gość
czego bym nie chciała dla syna ? a czy brak związku małżeńskiego to taka tragedia wg ciebie ? przecież będzie miał dziewczyne, na randki, na wakacje może wyjechać , na imprezy ale nie będzie miał małżenstwa i mieszkania z jakąś flądrą czy to takie nieszczęscie wg ciebie ? zacofane polactwo

Gość gość
To ty????

Gość gość
Macie rodzić kolejnych płatników ZUSu aby zasuwali na frajerskie emerytury dla obcych sobie kołchoźników.

Gość Taki_jeden_964
Każdy normalny facet pragnie kobiety, nawet jak tego nie widzisz. Jak się zakocha to małżeństwa, szczęścia. Chcesz mu to odebrać ? Ps. pisanie ma na celu zdenerwowanie kobiet stąd może przekonanie o prowokacji, które się nie zmieniło.

Taki, wynika jasno, skoro napisałam, że przynajmniej masz lepszy humor na wieczór. Świadczy to o tym, że w moim domyśle humor ten jest lepszy po tym jak czytasz, co ludzie tu piszą. Ja mam trochę słabsze poczucie humoru, bo mnie śmieszą tylko niektóre wpisy. Sporo jest nudnych, bez polotu i fantazji.

Gość Taki_jeden_964
Sporo jest nudnych, bez polotu i fantazji. xxx Duże uogólnienie, nie wiem co dla ciebie jest z polotem.

Gość gość
może pragnąć kobiety ale nie musi z nią mieszkać, to nie obowiązek, jest wolność w tym kraju , ma dom, swój pokój, wszystko wyszykowane , nowe i nigdzie nie będzie mu lepiej

Gość Taki_jeden_964
A wnuczka/czki pani by nie chciała ? :)

Gość gość
raczej nie , chyba że syn będzie chciał