Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Putin który stwierdził że winę za katastrofę Boeinga ponosi Ukraina

Polecane posty

Gość gość

bo ta tragedia miała miejsce nad terytorium Ukrainy, tym samym potwierdził, że winę za katastrofę Tupolewa w kwietniu 2010 roku ponosi Rosja, bo tamta tragedia miała miejsce nad terytorium Rosji. Koniec i kropka.

Gość gość
Jak mówiłem wcześniej, ruscy naziści grasujący na terytorium Ukrainy to banda terrorystycznych wiecznie zachlanych żuli z pod mostu.

Gość gość
23:32 dalej czytaj wyborczą, powodzenia

Gość gość
faktycznie tak powiedział i to samo wtedy pomyślałam, z drugiej strony nie słyszelśmy tego w oryginale, a nasze media mogły coś sfałszować

Gość Piszę z AmbasadyRasiji
Rosja niedługo zapanuje nad całą kulą ziemską, tak mi powiedział etatowy oficer KGB w Ambasadzie częstując ruskim bimbrem. Później dostałem w ramach współpracy wypasione walonki i czaderską kufajkę wypchaną świeżą słomą. Jestem już gotowy na panowanie Rosji Radzieckiej na ziemi i w kosmosie.

Gość gość
wolę by rządził nami brat Słowianin Putin niż jakiś obcy z Ameryki albo Helmuty z Dojczlandu

Gość gość
Ruskie mongoło-kałmuko-czukcze mają już nie wiele wspólnego z genami słowiańskimi. Taka prawda.

Gość gość
to nie była katastrofa Tupolewa tylko ZAMACH rosyjskich służb specjalnych działających w porozumieniu z polskimi służbami !