Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deskaaaa

Jestem płaska. Powiększyć biust? Zdjęcie

Polecane posty

Gość deskaaaa

Hej. nie chcę mówić ile mam lat, ale nie jestem już nastolatką i chciałabym powiekszyć biust ponieważ kompletnie go nie mam. Chciałabym powiększyć tak do miseczki C/D. Wysyłam to zdjęcie bo nie mam nic do stracenia i chciałabym utwierdzić się w swoim przekonaniu. Jeszcze jedno. lepsze są implanty anatomiczne czy okrągłe? a to i wspomiana "decha" http://pl.tinypic.com/r/9kqih4/8

Gość gośćHeh
Ładne piersi, nie wiem skąd Ci przyszło do głowy żeby je powiększać.

Zdjęcia nie oglądałam, ale napiszę tak: Piersi, to poza gruczołami mlecznymi, woda i tłuszcz. Chcesz większy biust, to nawadniaj się i przytyj.

Gość gość
Przecież C to mały biust. Powiększ tak sobie do E.....

Gość gośćHeh
Dotykać i pieścić implanty to żadna przyjemność. Ktoś wyżej dobrze napisał, że przydałoby Cie się przytyć, bo faktycznie widać że jesteś chudzinka.

Gość gość
do płaskości to ci trochę brakuje... ogólnie nie jestem zwolenniczką takiego polepszenia się... jak to się mówi każda potwora znajdzie swego amatora;) i takie robienie z siebie sztucznej lali uważam za zbędne... no ale to moje podejście a wiem że są osoby którym spędza to sen z powiek, są mega nieszczęśliwe i normalnie żyć nie mogą jak sobie czegoś nie ulepszą... Normalne to dla mnie nie jest i takich delikwentów najchetniej skierowalabym do dobrego psychologa no ale każdy sam decyduje za siebie... jak dla mnie wygladasz spoko i nie potrzebujesz sie ciachać...

Gość gość
To będzie gruba że średnim biustem lub trochę większa z takimi samymi piegami. Przerabiałam to sama. Hehe facet to akurat jak nie wie to nie pozna się, że laska ma implanty, za to zachwalają, że z******te cycki.

Gość magnolkola
masz ładne cycki. nie duże, ale płaska też nie jesteś. całkiem ładne są. naprawdę, nic z nimi nie cuduj, apetyczna pierś

Gość gość
Ładne piersi. Mi się podobają :) Po co zmieniać, lepiej zostawić jak jest naturalnie. Pozdrawiam

Gość poziom0
weź dobry rozpęd i zmierz sobie czas na setkę , czyli na sto metrów i na finiszu walnij głową o ścianę , tak porządnie aby się osknąć a tzytzki i sutki zostaw facetowi do wypieszczenia i wycałowania

Gość gość
Jakbym miała takie cycki to szalałabym z radosci. Ty chyba płaskiej laski (mnie) nie widziałaś. Mam rasowy niedorozwój piersi. Dosłownie dwa piegi zamiast cycków. A mimo to żyję i mam się dobrze. Mąż mnie kocha i nie pozwala mi powiększyć biustu. Woli mnie płaską niz sztuczną...

Gość gość
no taaak dziecinnieje na starość " mozg sobie powieksz

Gość gość
mmmmmmm zrobię dla Ciebie wszystko :3 :3 :3

Gość deskaaaa
up

Gość DzianyGość
masz bardzo ładne piersi, zostaw je w spokoju :)

Wcale nie jesteś płaska, nie przesadzaj :) Jesteś za to strasznie chuda, przytyj kilka kg, może one trochę się powiększą. Ogólnie najlepszy rozmiar to między B a C, a przy Twojej budowie z C/D byś wyglądała po prostu śmiesznie.

Gość prawictwo pospolite 143
nie ma najlepszego rozmiaru .. Ważniejszy jest kształt od wymiarów

Gość prawictwo pospolite 143
przynajmniej jesteś szczupła .. Powiem ci szczerze , ze lepiej być szczupłą i mieć miseczke A niż Wazyc 80 kg i mieć piersi D .. Są wady mniejsze i większe... Nadwaga to poważny problem , a małe piersi stanowią mniejszą przeszkodę

Gość gość
Kurcze, ja mam takie same. Chciałabym trochę większe, ale operacja odpada. Miło wiedzieć, że wcale nie są uważane za płaskie. Humor mi się poprawił. :D

Gość DzianyGość
oczywiście że nie są płaskie, normalne ładne piersi :) poza tym nie uważam, żeby ona była wychudzona, raczej wszystko OK, niepotrzebnie same się nakręcacie i wpędzacie w kompleksy

nie jesteś płaska, do tego masz fajny kształt kropli wody. płaska to ja jestem i do tego kształt stożków :/ masz piękny biust.

Gość gość
tyra_banks pokaż swoje

Gość gość
fajne są, nie rób nic :)

Gość gość
głupio zrobisz jak powiekszysz