Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto nalozyl chociaz raz rozmiar l ten przegrał zycie

Polecane posty

Gość gość

;)

Gość gość
Założyłam M, też przegrałam życie? :D

Gość gość
czemu ?

Ja miałam kiedyś koszulkę w rozmiarze l. Była chyba tak samo szeroka jak moje dwie inne koszulki w rozmiarze s (albo xs, najmniejsze jakie były z tego modelu). Taka rozmiarówka. Przegrałam życie i nawet o tym nie wiedziałam :(

Gość gość
Życie to przegrał niski tłusty brzuchaty łysiejący szympans koło 60-tki.

Gość gość
boicie sie tych ubran z metka L, co nie? w takiej zarze np wybieracie tylko xs - gdy widzicie L, to az was odrzuca z dreszczem - prawda?

Ogólnie zara to sklep dla wieśniar, bo nie mówi się zara tylko zaraz.

Gość Taki_jeden_964
prawda? xxx L najgorzej kupić, stąd wniosek, że najwięcej ludzi kupuje L.

Gość gość
a moze najmniej produkuja tych L, bo malo jest wielorybow, ktorzy by to kupili, bo cale nasze spoleczenstwo jest piekne i chude

Gość Taki_jeden_964
Raczej jest popyt jest podaż, pamiętaj. L jest najbardziej uniwersalna.

Gość gość
Ja nosiłam ciuchy w tym rozmiarze w czasie ciąży.... Czuję się przegrana ;-) Aaa... i jeszcze teraz kupuję w tym rozmiarze bluzy - niestety w S-kach są za krótkie rękawy a ja jestem wysoka.

Gość gość
moglibyscie wspolzyc z kobieta noszaca rozmiar L?

Gość gość
ale gdy ktos sie codziennie ubiera w taki rozmiar i nie jest w ciazy i nie sa to bluzy?

Gość gość
P******ita ludziska :-) Chiński rozmiar L to maciupkość. Ja noszę XL albo XXL i jakoś nie mam doła a tym bardziej nie czuję że przegrałam życie. Co za idotyczne podejście...."przegrałam życie poprzez noszony rozmiar L", no litości! :-) Dać Ci sznur? Pistolet?...no nie wiem...zepchnąć z mostu albi z góry? Buahahaha

Gość gość
ja sie zastanawialam nad tym, zeby na sile bluzki kupowac w rozmiarze m - powiedzmy w tej calej zarze, bo to taki znany wszystkim sklep, ale rekawy sa za krotkie; w zarze w spodnice mini mieszcze sie tylko w l - tak, zeby dobrze wygladac, a nie jak osoba w zbyt malym ubraniu; z hm chodze w spodniczkach s, bo tam sa jakies ogromne rozmiary; w orsay - zalezy chyba od fasonu - raz wygladam idealnie w bluzkach l, a czasami m jest na mnie luzne; no nic, jakos zejde do tego magicznego xs - najwyzej wytne se zebra i odessę tluszcz z tylka - sprobuje byc na sile chuda, zeby sie podobac prawikom; ile razy podaje swoj wzrost, to wszyscy mowia, ze jestem zbyt tlusta, zeby sie komukolwiek podobac ;)

Gość gość
powiem inaczej: jeśli ktoś choć raz wcisnął się w "s" na siłę, nosząc "l" (żeby się samemu przed sobą oszukiwać) - przegrał życie :)

Gość gość
Hahahahahahaha mam 178 wzrostu i bardzo długie nogi. W rozmiarze mniejszym niż L wyglądam śmiesznie bo wszystko jest za krótkie. Może czasami bluzki są luźne bo w talli mam tyle co moja siostra 165 ale lepsze to niż bym miała wyglądać jak w bluzkach noszonych po niej :) Jakieś chińskie rozmiarówki albo całkiem z kosmosu to nawet kilka X... Kurtkę zimowa musiałam kupić w rozmiarze 46 a moje wymiary to 90/68/105.

Gość gość
no ja mam 98-75-100 i 175 cm wzrostu i jestem podobno tlusta; nie wiem, jak to zrobie, ale bede nosic male rozmiary, aby zadowolic prawiczkow

myślę że znalazłabym w mojej szafie kilka rzeczy w rozmiarze M, L nosiłam jak byłam w ciąży jednak zaraz po porodzie oddałam te rzeczy mamie.

Gość gość
9:45 hahahah dobre :D

Gość gość
jak zobaczycie kiedys kobiete na miescie z peknietymi na tylku spodniami to na pewno bede to ja - w rozmiarze s - zrobie to z poswiecenia dla prawikow; zastanawiam sie, nad wycieciem sobie zeber, zeby zmniejszyc obwod pod biustem - bo mam 80 !!! - a tam tylko skora i kosci, wiec trzeba usuwac zebra - dla prawikow wszystko !!! prawiki górą ;)

Gość gość
ja sie zamierzam poznecac nad soba, aby spelnic wymagania prawicze, oszukam nature, zmienie sobie budowe za pomoca operacji, bo na rozpietosc zeber nie mam wplywu; tylek tez zawsze byl zaokraglony; przeczyszcze sie pozadnie i wytne zebra !!!