Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dramat mężczyzn z kasą

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie facet jak ma kasę to kobiety traktują go tylko jako bankomat. Nigdy żadna go nie pokocha. Gorzej. Na związek z takim facetem zdecydowane są tylko brzydkie kobiety, które doskonale wiedzą, że księcia na białym koniu nie dostaną, więc chcą chociaż mieć kasę. Ładne, wartościowe dziewczyny z góry odrzucają kasiastych facetów, bo nie chcą mieć reputacji prostytutek wśród swoich znajomych. To przykre, że dojście do pieniędzy i do pozycji społecznej nic już dla kobiet nie znaczy. Dziś, żeby mieć ładną dziewczynę trzeba mieć tak na prawdę dwie rzeczy: super wysportowane ciało oraz super gadkę, świadczącą o dużej inteligencji emocjonalnej. Bez tego żadne pieniądze nie pomogą. No i oczywiście starszy facet nie może zdradzać się ze swoim wiekiem, bo to go może pogrążyć. Mam 30lat i zaczynam budować muskulaturę niemal od zera. Obym zdążył jeszcze spotkać dziewczynę moich marzeń

Gość gość
ech, filozofie, ja mam 50 i też bym chciała spotkać mężczyznę swoich marzeń :( wzlazłąm tutaj, bo z pośpiechu przeczytałam "mężczyzna z KLASĄ "

Gość gość
Ładne wartościowe i MĄDRE kobiety nie odrzucają WARTOŚCIOWYCH facetów z kasą. Bo takowe nie zadają się z głupimi znajomymi a zdanie ludzi obcych i niemądrych ich nie obchodzi :D. Jeśli chcesz znaleźć ładną zgrabną pannę faktycznie buduj muskulaturę. Przyciągamy podobnych ludzi przecież... choć kobiety są duużo mniej wymagające niż mężczyźni.

Żeby znaleźć wartościową kobietę, po mojemu, najlepiej mieć kasę a jednocześnie udawać biedaka, a co najmniej średnio zamożnego...

Gość gość
Nie znoszę facetów, którzy uważają, że mają kasę i powinni mieć kobietę o jakiej marzą. A ty, co sam sobą oprócz tej kasy reprezentujesz? Chcesz zrobić muskulaturę, fajnie, ale wiedz, ze nie wszystkie kobiety lubią tłuków z bicepsami. "Gadkę świadczącą o inteligencji emocjonalnej" - gorszego badziewia nie czytałam od wieków.:D Znam jednego faceta z kasą, domami, samochodami, po studiach i omijam go szerokim łukiem, a wiesz dlaczego? Bo on podobnie jak ty uważał, że jego majątek może mieć na mnie wpływ. I tu się poślizgnął na własnej "inteligencji emocjonalnej";)bo dla mnie nie miało to znaczenia. Natomiast miało i ma to, jak ze mną rozmawia, jakich zasad się trzyma, jaki tak naprawdę jest w życiu, co dla niego ważne i co oprócz tych dóbr może mi dać. I tu równia pochyła bo nic. Lubi być podziwiany, adorowany, gloryfikowany, nie można na nim polegać bo on w danej chwili "nie jest gotowy";) na rozmowy przyziemne, czyli nie dotyczące jego. No i jest roszczeniowy. Wszystko dla niego, dla innych nic. W dzisiejszych czasach, nie jest trudno mieć własne pieniądze, zarabiać, mieć dobra materialne. Trudno o człowieka, dla którego drugi człowiek nie jest fikcją, złudnym majakiem dążącym jedynie do zaspokojenia własnych potrzeb.

Gość gość
wam facetom to nigdy nikt nie dogodzi,,a jak kobieta wartosciowa będzie Ciebie chciała to zaczniesz ja podejrzewać o to, że leci na kase albo stanowisko jakie piastujesz i bądz tu mądra:/ dla mnie opinia innych ludzi nie ma znaczenia i gdybym sie zakochała to nie patrzyłabym ani na nią,ani na kasę ani na muskulaturę..a jak macie te wartosciowe to nie potraficie ich docenić i taka jest prawda

Gość gość
a jak facet ma głupio w głowie i sercu bo wychodzi z załozenia ze jest bogaty to może wszystko i jeszcze próbuje mną rządzić bo mysli ze zniosę wszystko po to tylko zebym miała jakieś korzysci z tej znajomosci to ja takiemu dziekuję i wolę biedniejszego a normalnego

Gość gość
To juz zaczyna byc nudne.... LADNE dziewczyny maja duzy wybor bo kazdy chce ladna dziewczyne. Wiec moga wybrac kasiastego i przystojnego. Skoro masz kase a nie leca na ciebie ladne dziewczyny to znaczy ze nie jestes przystojny. Poczekaj troche. Jak ladne dziewczyny dostana kopa od jakiegos przystojnego a zacznie im cykac zegar i coraz bardziej beda sie rozgladac za mezem to sobie o tobie przypomna.