Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się jechać sindbadem!

Polecane posty

Gość gość

Mam jechać autokarem firmy Sindbad. Bałam się lotu samolotem a to chyba byłby lepszy wybór. Znowu słyszę o wypadku autobusu właśnie tej firmy!!! Dzisiaj w okolicach Drezna był wypadek, z 40 osób rannych ileś zabitych(zabici z minibusa chyba) nie wiem dokłądnei bo nie miałam siły dalej tego słuchać więc jeżeli chcecie to sobie poszukajcie info. Ja oszaleję, za dwa dni wyjazd a tu takie kwiatki :(

Gość gość
jazda autobusem powyżej 5h to skrajny masochizm, którego nie jestem w stanie zrozumieć :o kompletnie nie pojmuję czego się niby bać w lataniu...

Gość gość
Dlaczego masochizm ? Co za bzdura . DUżo osób się boi latać.

Gość gość
ja jechalam kiedys sindbadem i to jest masakra.niewygodnie,a jak jeszcze przed toba ktos sobie rozlozy fotel to juz siedzisz w jednej pozycji.masakra.

Gość igulka77
Moja siostra jeździ Sindbadem od lat, nigdy nie miała żadnych przygód a wypadki niestety się zdarzają.

Gość gość
Wiem, że wypadki się zdarzają. Codziennie ktoś ginie na drogach, ale gdy słyszę o wypadkach tej firmy serce podchodzi mi do gardła :( Generalnie nie mam nic do długiej jazdy.

Gość gość
Sindbad rozwalił już masę autokarów, jacyś debili tam przyjmują na kierowców :D

Gość gość
Jak sie boisz Sindbada to zobacz sobie zdjecia autokarów z HENRYBS, dużo bezpieczniejszy przewoźik, autobusy ładne, zadbane, nieźle wyposażone, dla mnie najwazniejsze jest żeby było wygodnie na dlugie podróże i żeby kierowca był odpowiedzialny, z HenryBus zawsze wszystko było ok.