Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Szukam kobiety która spelnia moje wymagania

Polecane posty

Gość gość
ja bym spelniala ale jestem plaska jak deska

Gość gość
a mozna na tobie prasowac koszule ;) ?

Gość Taki_Jeden_Ten_Normalny
:) zartuje z tym ze nie moze byc plaska jak deska :) wielkosc biustu nie ma dla mnie znaczenia

Gość Taka_jedna_normalna
Ja spelniam wymagania. Ale nie biore wszystkiego, mam tez swoje wymagania spelniasz je?:) -blyskotliwy -z poczuciem humoru, potrafiacy mnie rozbawic -meski -dominujacy -inteligentny -majacy duzo zainteresowan -opiekunczy -wyspotrowany -uprawiajacy roznesporty, nie tylko bieganie -wyksztalcony -skoro ja dziewica, to moglbyby prawiczek

Gość Taka_jedna_normalna
-oraz lubiacy podrozowac -wysoki -potrafiacy zapewnic byt rodzinie

Gość gość
prawda prawda inaczej by cię tutaj nie było, nie wspominając o srom.otnym romantyku

Gość gość
Ty nie jestes normalnym facetem, bo normalny facet nie szuka koniecznie dziewicy i w dodatku katoliczki. Masz problem chlopie -poglady ze sredniowiecza i oczekiwania jak z ksiezyca. Pewnie jested z jakiejs poludniowej wioski.

masz racje nie jestem normalnym facetem mam rozne dziwne upodobania jak sredniowiecze :) dlatego ze te czasy byly bardzo okrutne i krwawe :) a jednoczesnie piekne pelno kontrastów zniszczenie budowa itp

Gość gość
Twoje wypowiedzi jak i samo slownictwo nie sa ani gornolotne ani zabawne wiec przestan się puszyc, bo przypominasz zwierze z zartow o samcu alfa. Nie bez powodu kobiety reaguja na ciebie alergia.

Gość gość
masz duze wymagania

Gość gość
Naprawdę???? O fuuuuuj!

Gość gość
No to dlatego jest sam i zawsze będzie.

Gość gość
Ale jak to, takiego obszczanego do gaci????

Gość gość
Ty jestes z****** naprawde!

Gość gość
Nie jestes normalny bo nikt normalny nie szuka dziewicy koniecznie .Pewnie jakis ograniczony z ciebie patus jest.zastanow sie !!!!?!

Gość wiewóra
wymagania to masz .... kwestia tego że szukanie drugiej połówki to nie jest na zasadzie biorę katalog i wybieram to co mi pasuje... a z tej listy Twojej wnioskuję, że chciałbyś tak

Gość gość
Samce alfa maja więcej "uroku" niż ty. W to włączając wlochatych goryli, nastroszonych kogutów i jeszcze można dorzucić nastroszonego pawia. :)

Gość cici sara
Wymagania trzeba mieć, to fakt. Lepiej nie brać pierwszej lepszej czy pierwszego lepszego, bo taki związek raczej długo nie przetrwa. Ale też nie przesadzajmy z tymi wymaganiami… :) Jak ktoś sobie ułoży długą listę cech, które partner musi mieć, to ciężko będzie znaleźć kogoś takiego. W tej kwestii trzeba być elastycznym, może warto ustalić sobie najważniejsze rzeczy, które partner powinien mieć, a reszta, to tylko może być miły dodatek. Dla mnie najważniejsze są podobne zainteresowania, żebyśmy w wolnym czasie mogli wspólne spędzać czas, realizując nasze pasje. Kolejną ważną kwestią jest pasująca osobowość. Facet powinien być wesoły, otwarty, pogodny itp. (trudno opisać osobowość, w trakcie poznawania się można to ocenić, czy nasze osobowośc***asują do siebie). Kolejną rzeczą, która jest dla mnie istotna, to miejsce zamieszkania. Przechodziłam już kiedyś przez związek na odległość i nie chcę więcej w coś takiego wchodzić. A pozostałe kwestie? Wygląd, wiara, poglądy polityczne itp., to mniej istotne rzeczy moim zdaniem. Dlatego jak na mydwoje szukam partnera, to zaznaczam obszar terytorialny, skąd może pochodzić facet, a do tego istotne dla mnie są punkty dopasowania i wspólne zainteresowania, na szczęście tego typu rzeczy mogę szybko sprawdzić na proponowanych profilach. Z tego co widzę, to chyba jest to rozsądne podejście, nie szukajmy od razu ideału, jak związek będzie dopasowany, to będzie się on ciągle rozwijał, aż może w końcu ten ideał osiągnie...

wiewóra 2014.07.20 wymagania to masz .... kwestia tego że szukanie drugiej połówki to nie jest na zasadzie biorę katalog i wybieram to co mi pasuje... a z tej listy Twojej wnioskuję, że chciałbyś tak nie chcialbym tak wole cos innego moje wartosci zabraniaja mi takiego traktowania ludzi co w tym zlego ze inni wola brunetki a inni blondynki inni wola doswiadczone a ja calkiem zielone co w tym zlego ?

cici sara dziś Wymagania trzeba mieć, to fakt. Lepiej nie brać pierwszej lepszej czy pierwszego lepszego, bo taki związek raczej długo nie przetrwa. Ale też nie przesadzajmy z tymi wymaganiami… usmiech.gif Jak ktoś sobie ułoży długą listę cech, które partner musi mieć, to ciężko będzie znaleźć kogoś takiego. W tej kwestii trzeba być elastycznym, może warto ustalić sobie najważniejsze rzeczy, które partner powinien mieć, a reszta, to tylko może być miły dodatek. Dla mnie najważniejsze są podobne zainteresowania, żebyśmy w wolnym czasie mogli wspólne spędzać czas, realizując nasze pasje. Kolejną ważną kwestią jest pasująca osobowość. Facet powinien być wesoły, otwarty, pogodny itp. (trudno opisać osobowość, w trakcie poznawania się można to ocenić, czy nasze osobowośc***asują do siebie). Kolejną rzeczą, która jest dla mnie istotna, to miejsce zamieszkania. Przechodziłam już kiedyś przez związek na odległość i nie chcę więcej w coś takiego wchodzić. A pozostałe kwestie? Wygląd, wiara, poglądy polityczne itp., to mniej istotne rzeczy moim zdaniem. Dlatego jak na mydwoje szukam partnera, to zaznaczam obszar terytorialny, skąd może pochodzić facet, a do tego istotne dla mnie są punkty dopasowania i wspólne zainteresowania, na szczęście tego typu rzeczy mogę szybko sprawdzić na proponowanych profilach. Z tego co widzę, to chyba jest to rozsądne podejście, nie szukajmy od razu ideału, jak związek będzie dopasowany, to będzie się on ciągle rozwijał, aż może w końcu ten ideał nie szukam 1 lepszej ... np dziewictwo to mily dodatek ale w tej kwesti trudno mi byc elastycznym Facet powinien być wesoły, otwarty, pogodny - jestem taki Przechodziłam już kiedyś przez związek na odległość i nie chcę więcej w coś takiego wchodzić-masz racje ja tez nie chce tego przechodzic net to dobre miejsce zeby troche sie poznac pózniej real i krótki czas na podjecie decyzji .. nie ma co zwlekac oczywiscie ze nie szukam idealu te moje wymagania i tak sa zanizone powiedzmy sobie prawde

no dobrze to moge byc elastycznych w tych kwestiach 3.165-180 -/+ 5 cm 16. umiesz zrobic makijaz nie dluzej niz 15 min 17 tylko zeby nie była płaska jak deska 13.umiejąca reperować samochód