Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

O rany wczoraj bylem na miescie ide i widze dwie kobiety mysle sobie fajne ale

Polecane posty

Gość gość
Daj spokój , też nie lubię takich manekinów . Kobieta najładniej wygląda bez "ulepszeń"

Gość gość
Nie , i nie wiem po co kobiety to zakładają .

Mi się podoba. Tak się zastanawiałam czy sobie nie zrobić. Ale doszłam do wniosku, że w zestawieniu z moimi niebieskim oczami będę wyglądać trochę jak lalka.

Gość gość
No właśnie , dość często takie " ulepszacze " przynoszą odwrotny skutek niż kobieta by chciała.

Gość gość
200 zł raz w miesiącu , to już lepiej za te 200 zł kupić coś sobie jakiś mały prezencik na poprawę nastroju albo wyskoczyć ze znajomymi na piwko czy dobre winko .

Gość gość
Tak kobiety maja byc naturalne,ale jak juz sa to wyzywaie je od pasztetów i macie pretesje ze nie ma ładnych kobiet.

Gość gość
Lesandrie -nie dość,że za to zapłacisz to jeszcze stracisz swoje rzęsy ( po obciążenie naturalnych po prostu Ci wypadną ) ...Nie lepiej zainwestować w dobry tusz ?

Gość gość
Zastanawiam się po co kobiety niejako na siłę chcą się upiękrzać . Po co. Nie ma nic piękniejszego od naturalnej kobiety . Jestem facetem i jak słysze od kobiety że np. powiększyła sobie biust bo jej facet tak chciał to pytam się po co z takim imbecylem jest . SKoro ją kocha to taka jaką jest a nie sztucznie " przerobioną "

Gość gość
lepiej dla nich...to nic przyjemnego kiedy jakiś idiota zaczepia na ulicy.

Też słyszałam o tym, że rzęsy słabną. Dziewczyny polecają sobie revitalash - taka odżywka ale nie wiem czy to skuteczne czy po prostu to reklama.

-----------Lesandrie -nie dość,że za to zapłacisz to jeszcze stracisz swoje rzęsy ( po obciążenie naturalnych po prostu Ci wypadną ) ...Nie lepiej zainwestować w dobry tusz ? ---------- Właśnie trochę poskąpiłam i wczoraj kupiłam sobie nowy tusz. Jakby ktoś był zainteresowany to w naturze jest promocja na tusze KOBO - mozna sobie kupić w promocji z 25 zł na 10 zł .

Gość gość
Od pasztetów wyzywają , aż tak dużo znaczy dla Ciebie zdanie jakiegoś debila , który sam jest pewnie zbiorem kompleksów ? Nikt normalny nikogo nie będzie wyzywał.

Gość gość
Tak kobiety maja byc naturalne,ale jak juz sa to wyzywaie je od pasztetów i macie pretesje ze nie ma ładnych kobiet. " Jesli bez tapety wyglądasz brzydko, to znaczy, że jesteś brzydka. Nawet jeśli w makijażu wyglądasz ładnie. x Przykro mi ze w lustro patrzysz sie tylko sporadycznie,ale 98 procent kobiet bez makijazu ma siniaki pod oczami przebarwienia no naturalnosc jest bardzo seksowna.

Gość gość
Nie wiem czy ta odżywka Revitalash jest dobra ale ja używam z Diora ( to jest odżywka i baza pod tusz) no przyznam ,że na początku trochę mi to nie wychodziło ale wprawiłam się i muszę przyznać,ze efekt rewelacyjny ...

Gość gość
Tylko, że się panowie tak przyzwyczaili to makijażu, że naturalna twarz jest dla większości brzydka. Mało kto ma idealną cerę (czy to przez jakieś krostki czy przebarwienia), wiele osób na cienie pod oczami, czasem wystarczy się nie wyspać i twarz już wygląda inaczej.

Gość gość
To nie wiem w jakich kręgach się obracasz że zwraca się uwagę na takie rzeczy . Natura to jest natura i nawet z cieniami z niewyspania jest bardziej seksowna od jakiejś tapety .

Gość gość
Lubię jej farbowane rzęsy ,piegi i policzki blade ...( Róże europy )

Gość gość
Mój makijaż ogranicza się do malowania rzęs, a i to nie zawsze. Mimo to bywam podrywana (i nie, nie mam się za piękność, widocznie jednak naturalność jest doceniana). x Moze masz fajna figure,a wtedy dla niektórych facetów mozesz miec twarz kapcia a i tak im to nie będzie przeszkadzac hehe.

Gość gość
Idzie ulicą mała Maggie rozwiane włosy ma , na twarzy duże żółte piegi................. i to jest piekne a nie ulepszanie się na siłe.

Gość gość
gość dziś To nie wiem w jakich kręgach się obracasz że zwraca się uwagę na takie rzeczy . Natura to jest natura i nawet z cieniami z niewyspania jest bardziej seksowna od jakiejś tapety . x Dobre sobie tak cienie sa bardzo seksowne,problem w tym że tylko u facetów.Jest nacisk na kobiety ze maja byc piekne dlatego cienie pod oczami są obrzydliwe dla facetów.Kobieta musi się starac zeby ładnie wyglądac,bio faceci wymagaja wygladu lalki.Chyba ze ida na kompromisy to nawet paszteta wezna hehe

Gość gość
Ja sie maluje bo w makijazu czuje sie lepiej.uzywam podkladu i tuszu.

Gość gość
A piegi to juz jest tragedia!Tak naturalnosc jest bardzo fajna piegi przebarwienia co z tego że dla facetów takie kobiety to pasztety wazne zeby sie sobie podobać.

Gość gość
Sam jestem facetem i wiem co mówię. Nie wiem jakich Ty na swojej drodze spotkałaś ale myślę że samych jakiś imbecyli nie potrafiących docenić naturalej kobiety.