Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majki1986

Kto ma racje?

Polecane posty

Gość Majki1986

Mam taki problem.Od roku jestem w zwiazku z dziewczyna,zaszla w ciaze,wszystko jest ok poza tym ze w jej zyciu jest kolega ktory pisze z nia smsy.Sa to normalne smsy typu co robisz?Jak sie czujesz?Itd.Te smsy pisza prawie codziennie.Dodatkowo w jej zyciu gosci kolezanka ktora zna 5 lat ale ona strasznie mnie irytuje bo we tez prawie codziennie pisze do niej i w dodatku jest taka ze jak sie czlowiek o cos jej pyta to musi zrobic tak jak ona chce.Za pol roku urodzi sie dziecko i wiem ze natretnie bedzie sie wtracac i wrecz narzucac co i jak mamy robic.Ja mojej partnerce tlumacze ze teraz ma rodzine a nie kolege i kolezanke i ma sie na nas skupic.Klocimy sie o to ze ona utrzymuje z nimi kontakt.I pytanie mam do was takie:czy codziennie pisanie smsow z kolega jest dla was normalne?I czy zgadzacie sie ze mna ze slusznie chce sie pozbyc tej jej kolezanki i zyc sam z partnerka jako RODZINA.

Gość gość
i masz rację i nie masz, bo nic złego nie ma w relacjach z przyjaciólmi ale jeśli odbywa się to kosztem rodziny to zaczyna to być problemem

Gość gość
smsowanie nawet codziennie nie jest czymś złym. Nawet sam przyznałeś, ze są to normalne smsy. Problemem jest to, że koleżanka chce abyście tańczyli tak jak wam zagra? Ale czy na pewno tak jest? Nie przesadzasz? Może twoja dziewczyna ceni sobie jej rady a ty nie chcesz przyznać, że rzeczywiście są pomocne bo jej nie lubisz. Zresztą co to znaczy "pozbyć się tej koleżanki"? Zamierzasz mieć swoją dziewczyne na własność? Ze skoro będziecie mieć dziecko to ona nie ma prawa do posiadania znajomych, spotykania się z nimi, kontaktowania? TO CHORE!

Jeśli ograniczysz kontakty (swojej kobiecie) tylko do rodziny, to ją unieszczęśliwisz. Każdy potrzebuje kogoś spoza, kto patrzy z boku, z kim można pogadać na różne tematy, wygadać się po kłótni (koleżance). Chciałbyś żeby poruszyła z tobą wszystkie tematy, które porusza z koleżanką? :D A kolega też jest potrzebny, to takie męskie spojrzenie na świat. Jeśli widzisz, że jej rozmowy z nim są w zupełnie normalne, bez podtekstów, to nie ma co odbierać jej przyjaciół. Ty nie masz znajomych?

Gość gość
Nie mozna zamykac ludzi w klatce