Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaa95

Cienie pod oczami w młodym wieku WIELIKI PROBLEM

Polecane posty

Gość Jaa95

Witam, otóz od kilku lat mam problem z cienami pod oczami, cały czas moje oczy wyglądają jakby były zmęczone lub jak bym nałogowo ćpał/pił. Mam dość zły tryb życia, ale bez przesady, spędzam sproo czasu przed komputerem ale zarabiam, więc przestać nie mogę, wysypiam się natomiast, więc wszystko powinno być w porządku. Pomóżcie mi ludzie, bo ja już z tymi cienami nie daje rady, psuje to strasznie mój wygląd. Tutaj jest zdjęcie jak to wygląda: http://www.dropmocks.com/mGYoGk (zdjecie) Moze nei jest to jakos akurat tutaj bardzo widoczne, ale na real jest to bije po oczach. kto wie jak się tego pozbyć? jaka maść? wiem ze takie tematy były ale były to tematy kilku letnie i teraz pewnie się wiele zmieniło w usuwaniu czegoś takiego. z góry dziekuje za pomoc!

Gość gość
zrób badania, bo to moze być nie tylko problem natury estetycznej, ale oznaka, że coś w twoim organizmie nie tak

Gość Jaa95
Od razu mówie że nie ćpam a pije jedno piwo na MIESIĄC. Jem trochę fastfoodów, ale z najlepszego źródła, jedzenie jest bardzo świeże, a nie że tak powiem pierwszy 'syf' wzięty ze stacji benzynowej. Nie mam jakoś bardzo dużo ruchu w sumie, nie jestem też jakoś wysportowany. Z tych rzeczy raczej pod oczami by się takie coś nie zrobiło, bo cienie nie mają raczej wiele do rzeczy do odżywiania, z tego co mi wiadomo. Czy może jednak mają?

Gość gość
kłopoty z tarczycą ?zrob badania .Albo taka uroda (tak mam ).

Gość Jaa95
Jestem za tym że to wina urody - mam dośc nie typowy wygląd, jestem blady, opalić się nie mogę praktycznie bo mam taką cere (po babci, babcia miała tak sama, cholernie blada całe życie). Miałem badania na krew jakiś czas temu przez własnią moją skóre, ale nic nie wyszło, wszystko było w normie. W takim razie wracam do punktu pierwszego, jaką maścią można się tego pozbyć?

Gość gość
Ja mam od zawsze podkrążone oczy i czasa,i wory tak już jest

Gość Jaa95
No ale jakieś rozwiązanie musi być problemu z tymi cienami, procz operacji plastycznej ofc. :(

Gość gość
są kremy na cienie, np cernor- dość słynny, na wyższej półce też jest kilka produktów- wystarczy pójść do sephory, tanim kosztem z kolei możesz kupić w aptece żel z arniką. ale tak naprawdę ani tanie ani drogie kosmetyki nie działają- tylko makijaż likwiduje problem całkowicie..

Gość Jaa95
no to wychodzi na to że musze makijaż sobie robić będąc chłopakiem? so bad

Gość gość
taka uroda, poza tym lepsze cienie niż wory pod oczami, zobacz jakie wory ma paulo coehlo, to dopiero masakra

Gość Jaa95
no dobra, ale w jakim on jest wieku, a w jakim ja... ja mam 19 lat i przez te cienie nie moge sobie w oczy spojrzec... to tak psuje wyglad.

Gość gość
najlepszy krem pod uczy, który niweluje opuchliznę i rozświetla jaki kiedykolwiek widiałam, próbowałam i słyszałam to krem missha. Ciężko go dostać stacjonarnie ale na pewno w sklepie coletia.eu jest dostępny

Gość gość
Bardzo dobry na cienie pod oczam jest żel kolagenowy z Thalgo. Używam go od dluższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Czasem przec użyciem wkładam go do lodówki, wtedy można pomasować powieki metalowymi kuleczkami :) podaję link, żeby było wiadomomo jaki żel chodzi: www.olx.pl/i2/oferta/thalgo-zel-kolagenowy-pod-oczy-roll-on-koncentrat-kolagenowy-za-50-CID87-ID53VVW.html

Gość gość
sprawdź czy nie masz anemii, problemów z tarczycą lub nerkami to może być także niedobór wit K możesz wypróbować kremów z wit K i C, albo kupić te witaminy w kroplach i wcierać na noc pod oczy