Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinnka

rodzinny kłopot

Polecane posty

Gość alinnka

Witam wszystkie mamy nastolatek Niestety mam duży problem z moja 17 -letnią córką obawiam się o nią Mianowicie od dłuższego czasu podbierała mi bieliznę była lekka awantura ale się przyznała myślałam ok w porządku będzie.Niestety wczoraj nakryłam ją na dziwnej sytuacji z jej koleżanką Weszłam do jej pokoju a one jak mnie zobaczyły nerwowo zaczęły się ubierać córka zapinała bluzkę a jej koleżanka ubierała stringi (obie były w miniówkach ) PROSZĘ O PORADĘ CO MAM O TYM MYŚLEĆ :/

Gość gość
próbowałam z nia rozmawiać ale ona nie mówi nic a sytuacja mnie martwi,złaszcz jak zobaczyłam tę jej koleżankę jak zaklada posmiesznie majtki :(

a może boi się powiedzieć że jest homoseksualna, boi sie twojej rekcji

Gość gość
czemu spam ??

Gość alinnka
przypominam sobie bo kiedyś próbowała mnie namówić na rozbieraną sesję zdjęciową ale to zignorowałam a teraz widzę jak jej koleżanka zakłada w pośpiechu majtki

Gość alinnka
jeśtu ktoś kto serio mi pomoże ?

Gość gość
Ale jakiej ty chcesz pomocy? To nie nas nakryłaś w dziwnej sytuacji z koleżanką, tylko swoją córka i tylko i wyłącznie do niej możesz się zwrócić. Musisz wziąć pod uwagę, ze Twoja córka może być homoseksualna. Jaki masz do tego stosunek? Czy być może Twoja córka, wie, że nie zaakceptowałabyś takiego stanu rzeczy? Boi się Twojej reakcji. Zaufania pomiędzy Tobą a córką nie zbudujesz zadając pytania na forum. Zacznij spędzać z nią więcej czasu. zaproponuj wspólne zakupy, wypad nad jezioro, Pójdźcie do kosmetyczki. małymi kroczkami zbliżaj się do córki, bo to, że nie chce z Tobą rozmawiać znaczy, ze oddaliłyście się od siebie. To trudny wiek, ona Cię potrzebuje, ale może bać się, że jej nie zrozumiesz.

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy na spoko 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
wiesz co jak byalm w podstawowce to tez mialam takie akcje z kolezanka , calowalysmy sie i dotykalysmy po piersiach nigdy dalej ale wiesz jakie sa dzisiejsze nastolatki , byc moze woli dziewczynya byc moze zaspokaja swoj poped z kolezanka poki co , mzoe to i lepiej ze nie z chlopakiem jakims ...... zauważ ze wiele dziewczyn w tym wieku nie sa juz dziewicami ... moze to nic strasznego i samo pzrejdzie jak sie zakocha w jakim chlopaku ....

Gość gość
już kiedyś było tutaj takie prowo, poszukaj, dużo ludzi sie udzielało