Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kulturalnie mam jeść kanapki w restauracji?

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest etykieta jedzenia kanapek w eleganckiej restauracji (np. dominium). Czy można ją jeść rękami? w jakiś sposób szczególny? Dziękuję bardzo :)

Gość gość
nie wiem, idz do pani Joli K., ktora za 2500 uczyla jesc beza; mysle, ze w ramach promocji moglaby cie nauczyc jesc tez kanapki

Gość gość
Wow a ktos z jej nauk korzystal????

Gość gość
a ja nie wiem, ale cennik za kurs byl, mozesz poszukac - przeciez masz internet

Gość gość
kanapkę w restauracji je się podobnie jak drugie danie czyli kroi się ja na małe kęsy nożem a następnie widelcem wkłada do ust

Gość gość
PS. oczywiście, kanapka leży na talerzu, nie że robimy tę czynność w powietrzu :) 🖐️

Gość dziewiędziesiąt dwa
Do restauracji nie przynosi się własnego jedzenia typu kanapki ani żadnego innego.

Gość gość
Juz tak powaznie to moja tesciowa jako przystawki podaje czesto kanapki jest to przewaznie pumpernikiel ( tak to sie pisze?) z wlasnej roboty pastami, bardzo dobre jako starter i podaje do tego sztucce

Gość gość
gość dziś nie wiem, gdzie wy chodzicie do restauracji, bo te do któych ja chodzę kanapek nie serwują. Chyba, że Subway albo Coffee Heaven to dla was są restauracje pechowiec.gif x ćwoku, w kazdej dobrej szanującej się restauracji, gdy poprosisz o kanapkę, zrobią ci ją i przyniosą, nawet jak nie ma jej w menu

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i wszystko sie ulozy 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
"ćwoku, w kazdej dobrej szanującej się restauracji, gdy poprosisz o kanapkę, zrobią ci ją i przyniosą, nawet jak nie ma jej w menu" ćwokiem to sobie tatusia nazywaj :O