Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie iść na kulturoznawstwo na UJ???

Polecane posty

Gość gość

o takie https://www.erk.uj.edu.pl/studia/2278/1/s ? Kulturoznawstwo: teksty kultury – to kierunek oparty na innowacyjnej formule, która otwiera możliwości indywidualizacji studiów. Studenci obok kanonu kulturoznawczego wybierają spośród ponad 20 bloków tematycznych własne ścieżki edukacyjne, zgodne z ich zainteresowaniami. Program studiów ma charakter otwarty, reagujący na zmiany w kulturze współczesnej. Rozwija umiejętność analizy i rozumienia różnorodnych tekstów kultury (literatura, teatr, film, fotografia, sztuka, muzyka, komiks, gry), związanych zarówno ze sferą artystyczną, jak i z codziennością.

a co zamierzasz po tym robić? analizować komiksy za pieniądze? mam 2 koleżanki po tym kierunku - witaj przyszły bezrobotny.

Gość gość
nie

Gość gość
Jak jesteś bogaty z domu i rodzice dadzą ci szmalec, to czemu by nie.

Gość gość
Nie patrzę na kierunek studiów pod kątem przyszłej pracy. Zamierzam otworzyć własną firmę. A kierunek mi się podoba i jest zgodny z moimi zainteresowniami

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja ale mozna to sobie ulozyc czy cos no ale studia niczego w zyciu nie daja 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
chcę otworzyć firmę w AIP

Gość gość
a idz jak chcesz