Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chłopak chce sie codziennie ze mną spotykac

Polecane posty

Gość gość

a ja codziennie nie chce, wole spotkać sie z siostrą, z koleżankami bez niego Wystarczy mi spotkać się z nim 2 , 3 razy w tygodniu a on by chciał codziennie, meczy mnie to!!! to samo z dzwonieniem, smsmami, mnie wystarczy 3 4 razy w tygodniu sie odezwać do niego a on codziennie musi :ooo!!

Gość gość
a seks uprawiacie?

Gość gość
wiesz co...daj sobie spokój z chłopakiem. Najwyraźniej jeszcze nie chcesz/nie potrzebujesz zażyłego związku.

Gość gość
moim zdaniem: a) on jest zbyt natarczywy, znięchęca Cię tym do siebie b) nie czujesz nic do niego, albo czujesz ale mało c) jesteś nim znudzona d) to początkowa faza i dla Ciebie to nadmiar, tak czy owak, nie zgadzaj się na spotkania codziennie, masz swoje życie i on musi to zrozumieć i uszanować, mam pytanko czy on jest spod znaku zodiaku na literę R?

Gość gość
seks uprawiamy :D:) nie wiem czemu tak sie ze mną dzieje, kocham go i chce z nim być, jesteśmy ze sobą prawie rok a on nie jest nudny, mamy o czym rozmawiać chce bym z nim w zwiazku ale nie lubie byc taka ograniczona on na poczatku czesciej spędzał czas z kolegami a teraz często rezygnuje ze spotkania z nimi (mimo że się już umówił) bo chce ze mną sie widzieć chyba dobrze napisala jedna osoba tutaj że on takim zachowaniem zniecheca mnie do siebie

Gość gość
i co mam zrobić?

Gość gość
no powiedz mu wprost,że nie masz ochoty albo czasu widzieć się tak często, że zapisałaś się na kurs językowy czy coś, że musisz spotkać się z koleżanką, skoro kocha to powinien zrozumiec

Gość gość
pewnie go tym zniechęce do siebie, powie że on nie jest dla mnie ważny i inne pretensje :o ale to ja zachowuje sie niepokojąco, czy on? czy takie codziennie spotykanie jest normalne?

Gość gość
no to jemu o seks chodzi i tyle, wszystko jasne.

Gość gość
nie wiem, czy jest normalne, ale jak dla mnie to dość zaborcze zachowanie. jeżeli ci się to nie podoba, powiedz wprost. po co się męczyć?

Gość gość
moim zdaniem to dziwne, tym bardziej ,że na pcozątkur CIę olewał i wolał kolegów , roiblaś mu wtedy wyrzuty? albo powiedz mu "pamiętasz nasze początki? wtedy spotykaliśmy się rzadko i do tego mnie przyzwyczyailes, teraz nie umiem się przestawić i spotykać tak często"

Gość gość
na każdym spotkaniu Cie du/pczy?

Gość gość
Przejebane xD

Gość gość
nie uprawiamy seksu za każdym razem gdy sie widzimy :o na seks nigdy nie nalega wiec nie o to mu chodzi on na poczatku tez lubił sie spotykac ze mną i chciał ale nie jak teraz codziennie (może też dlatego że miał dużo mniej czasu) a teraz całkowicie olał kolegów aż oni są zaskoczeni że tak się oddalił od nich

Gość gość
Ja sie zastanawiam skąd takie typki maja dziewczyny, a ja nie mam xD

Gość gość
Po prostu SIĘ ZAKOCHAŁ. W takiej książce o relacjach pisało, że jak facet znika dla całego świata, a koledzy narzekają, że zniknął z powierzchni ziemi, to oznaka tego że na serio się zakochał

Gość gość
Ty byś pewnie nie chciał codziennie się spotykać?

Gość gość
Ja raczej bym sie spotykal, kiedy laska by tego chciala :p

Gość gość
ale ja mu nie mówię że nie chce tak bezpośrednio ale nie mam ochoty codziennie a on mnie do niczego nie zmusza. Spotkam się jak sie pyta czy sie zobaczymy ale w głowie mam że wolałabym dzisiaj iść na zakupy z przyjaciółką ale nie chce mu tego mowić bo by pomyślał że mi na nim nie zależy :o

Gość gość
Chyba jest nachalny, zrywaj z nim czym predzej :D