Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dopiero sobie uświadomilam,że ten sam facet z autem i bez to nie to samo

Polecane posty

Gość gość

poznałam faceta - od razu wiem,że ma auto, od razu jest na plus , a gdy poznaję faceta i nie ma auta to już mam wątpliwości, to samo mieszkanie, dom, ziemie... poznałam niedawno faceta, wysoki, przystojny, ale coś mnie w nim odrzuca- pewnie brak kasy,pracy, mieszkania i auta, a facet ma prawie 30 lat! Gdyby miał cokolwiek to pewnie już bym się w nim zakochiwała...a tak ? nigdy go nie pokocham, leniwy gołodupiec ;(

Gość gość
0/10 ale zaraz się zlecą i zwyzywają od kurev i materialistek, a o to ci przecież chodzi

Gość gość
a ty co masz ? nie licz na faceta nawet na najbogatszego bo z niczym i tak zostaniesz

Gość gość
zaraz się zlecą nieudaczniki i wyzwą od k***w : D:D tylko tyle potrafią zrobić między obiadem podanym przez mamę a wyjściem po tanie piwo do lidla :D no bo przecież wg nich my kobiety powinnyśmy się oddawać charytatywnie

Gość gość
ja mam 21 lat, auto (co prawda nie nowe, ale stylowe, sportowe i na chodzie), mam pracę, dobre zarobki, mieszkam u cioci w dużym mieście (jest ode mnie o 6 lat starsza i dokładam jej się do czynszu, jest dla mnie jak siostra) , jestem samodzielna i mam co mam, a po dziadkach dostane dom za miastem

Gość gość
auto dodaje męskości, niestety ja mam faceta bez auta a on jest przed 30tką

Gość gość
a brak auta odejmuje męskości facet od 30 lat bez auta - niepełnosprawny facet od 27 lat bez auta - niezaradny facet od 25 lat bez auta - gołod***ec i dusigrosz, centuś facet od 23 lat bez auta - lekkoduch, mało ambitny, gołod***ec facet od 21 lat bez auta - chłopek nieroztropek facet od 19 lat bez auta - zwykly, nudny facet od 17 lat bez auta - normalny wniosek? facet w wieku 19 lat powinien już się interesować samochodem...

Gość gość
Ale szczerze mówiąc na samochód lecą dziewczyny przeważnie ładne na wygląd itp. a zresztą kto ma dziewczynę to ma