Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdartyMarcin

problem w zwiazku, co mam zrobic?

Polecane posty

Gość rozdartyMarcin

hej, mam problem-metlik czy jak to tam jescze sie nazywa, otoz to: moja dziewczyna zerwala ze mna, lecz dawala mi szanse obiecala ze sie zastanowi, czy da mi szanse. Lecz nast. dnia obciagnela swojemu "przyjacielowi" mowi ze zalezy jej na nim, spotyka sie z nim przytula a mi mowi ze mnie kocha i to ze mna chce byc. gdy tego sie dowiedzialem wyzywalem ja od kurew, lecz mnie nie zostawila samego gdy poszedlem . wybaczylem jej to, mam nadzieje ze to tylko wakacyjna milosc, ze zrozumie co zrobila. ona ma 18 on 19 lat, myslicie ze tylko chciala sie wyszalec? teraz wyjechala o angli nie bedzie jej 2tyg przemysli to wszystko. A ja co mam robic? byc z nia dalej? dac jej szanse? czy moze moze zostawic ja niech sobie z nim ulozy zycie? co myslicie?

Gość gość
ona jest niedojrzała. Odpuść, zdradzi przy pierwszej lepszej okazji.

Gość gość
Wyzwalaes ja od k*** a ona sie jeszcze zastanawia czy byc z toba? Musi byc pusta jak beben turecki - jestescie siebie warci !!

Gość wiemCoCzujesz
a moze naprawde kocha skoro nie zostawila go , po tym co jej zrobil. w sumie tez nie fajnie sie zachowala

Gość gość
frajer

Gość rozdartyMarcin
ale ja ją naprawde kocham, to nie takie latrwe odpuscic. 1rok i 7miesieczby bylismy razem... chce byc z nia ale nie wiem co mam robic

Uważam, że powinieneś się z nią rozstać. Wyraźnie widać, że nie jest dojrzała do stałego związku, sama do końca nie wie co chce. Młoda osóbka z niej, kiedyś zrozumie co straciła, ale ty nie czekaj na ten moment. Zacznij nowy dzień ale bez niej. Powodzenia