Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn jest nieudacznikiem?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 16lat i chcę, żeby zaczął ćwiczyć, aby nabrał bicepsów i mięśni brzucha co przyciągnęłoby dziewczyny do niego. Ale on nie chce ćwiczyć. Myśli, że nie ma to sensu, bo jest zdrowy i waży tyle ile trzeba. Raczej woli pisać i czytać na komputerze. Nie chce grać w sporty, nie chce wyjść na podwórko i pograć w badmintona albo w rzucanego, nic co chłopiec chciałby robić. Myśli także, że to nieodpowiednie chodzić wokół naszego domku w majtkach, choć przecież to jest męskie. Jest zabujany po uszy w dziewczynie, która jest dla niego pięknością i mądrością. Od trzech lat. I nigdy nie był męski wystarczająco, żeby z nią porozmawiać. Mówiłam mu, że jeśli nie będzie rozmawiał z dziewczyną to będzie nieudacznikiem, który jest sam na zawsze i bez dzieci. Jednak ciągle nie umie rozmawiać z dziewczyną. Ma 16lat i to czas dla niego żeby być mężczyzną. Co mam robić?

Gość gość
Idz sie powiesic glupia babo

Gość gość
Idz sie powiesić glupia babo

Gość gość
Duże już masz wymagania ale z jeden strony dobrze że już się martwisz o syna widać że matka

Gość gość
Naprawdę ten syn jakiś tępy... Jednak ty nie powinnaś się wtrącać, niech robi co chce