Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię znieść myśli, że był w trójkątach...

Polecane posty

Gość gość

Podczas luźnej rozmowy o seksie z moim facetem wyszło na jaw, że był kiedyś w trójkątach, głównie boli mnie 2m+k... Nie potrafię zapomnieć o tym, wyobrażam to sobie, ostatnio nawet oglądałam kilka filmików z takich akcji i zaczynam się brzydzić własnym facetem. Nie mogę na niego patrzeć, nie mogę też zrozumieć, że robił coś tak zwierzęcego. Jest moim jedynym partnerem, mamy po 25lat, ma dość bogatą przeszłość, a ja byłam dziewicą... Nie umiem sobie poradzić z własnymi myślami, psycholog nie pomaga.

Gość gość
Dymać laskę z innym facetem to super sprawa :D

Gość gość
Może dla Ciebie... Dla mnie taka laska to zwykle szmacisko, a facet to zwierze...

Gość Lola12347
Zwierzęcego? To jest myślenie 25-latki? Moze spróbujcie tego razem, a nóż Ci sie spodoba. Przesadzasz :)

Gość gość
Nie spróbuje tego, choćbym nawet miała ochotę... Mam szacunek do siebie... Wolę już drugą dziurę zapchać wibratorem, niż być obracana przez dwóch facetów.

Gość gość
Oj tam, dwóch facetów jednocześnie, cztery dłonie pieszczące ciało... to jest to :) Spróbuj koniecznie.

Gość Kajuta94
Ale pier*olisz.. O jakim Ty szacunku mówisz? Jak Ci nie pasuje taki rodzaj seksu to nie, nikt Cie nie zmusza. Ja mam juz takie doświadczenie i to była jedna z lepszych zabaw jakie przeżyłam w swoim życiu seksualnym.

Gość gość
Kajuta dziura rozpruta przez jednego i drugiego fiuta haha No rzeczywiście ty nie wiesz co to szacunek

Gość gość
dajcie spokoj dziewczynie, to jej punkt widzenia, ja mam podobny, mam dziewczyne i chce uprawiac z nia seks intymnie samemu, nie wyobrazam sobie bzykac sie w jakis trojkatach, czworokatach, jak ktos tak lubi to jego sprawa ale nie kazdemu to odpowiada i niech innego do tego nie zmusza jesli ktos nie chce. PS jesli nie potrafisz sobie poradzic z wizerunkiem swojego faceta to go zmien, jak bedziesz brnac wbrew sobie dalej nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Powinnaś spróbowac trójkata jeszcze z innym facetem i nim.Zobaczysz,że będziesz spokojniejsza.A i on będzie się lepiej czuł.Inaczej związek wasz nie przetrwa.

Gość gość
No nie wiem, chyba bym nie potrafiła się przemóc. Chyba tylko dla niego bo własnej przyjemności w tym nie widzę.

Gość gość
To zerwij z nim juz teraz, po co sie męczyć. Dla mnie to troche pedalskie, ale z perspektywy kobiety jednorazowo pewnie chciałabym czegoś takiego spróbować. Ale to tylko sfera fantazji. Na żywo bym nie chciała, dawno temu jeden facet mi to proponował i tez mi obrzydl.

Gość autorka tematu777
drugi wpis od końca nie był mój... w złości mowiłam swojemu facetowi zeby zaprosił jakiegos kumpla, tez chce sie poczuc jak szmacisko, skoro on tak lubi... wkurzyl sie tylko, powiedzial ze to przeszlosc, ze ma nadzieje ze ja zartuje, bo nie widzialby sie ze mna w zwiazku gdybym nalegala na cos takiego... nie potrafilby sie dzielic. jak zapytalam czy sie spotykal z tamta dziewczyna co ja obracal z kumplem, zrobil zszokowana mine i powiedzial tylko "chyba oszalalas"...

Gość gość
należy ci się seks z dwoma facetami jak psu buda - niech zobaczy jak to jest

Gość gość
nie probuj zadnych trojkatow zeby wyrownac sie w zwiazku z tym facetem jak to Ci inni doradzaja przeciez to bzdura, zostaw go jak meczy cie to u niego z doswiadczenia wiem ze jesli w tej dziedzinie cos tak meczy to zawsze bedzie meczyc i nie pozbedziesz sie tego uczucia, znajdz sobie porzadnego faceta.

Gość gość
Ja tam lubię trójkońciki i nie czuję się jak szmata, a mój facet mnie ubóstwia. Takie odjazdy potrafią dać życiu kolorek. Nie mysl o nim żle. Może kiedyś dojrzejesz, mi sie taz to w głowie nie mogło pomieścić, aż się stało. I nie żałuję żadnej z tych gorących chwil.

Gość gość
Jesteś młoda więc powinnaś sie oddać przyjemnosią.A co do seksu we troje to wielkie podniecajace przeżycie zwłaszcza gdy w ciebie wchodzi obcy cłonek a widzi to twój partner.Oboje jesteście mega podnieceni przy pierwszym razie.Mój jest przy badaniach u ginekologa wieć widział nie raz penetracje pochwy przez obcego faceta ginekologa.

Gość gość
spróbuj raz i będziesz wiedziała czy to dla ciebie