Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uleczyc się z NERWICY???

Polecane posty

Gość gość

potrzebije pomocy!!! jestem znerwincowana!!!! nie mogą srać w publicznych toaletach ,jak sie stresują to chce mi sie srać boli mnie brzuch ,kłuje np. w szkole przy innych a jak jstem w domu to jak ręką odjoł! raz pojechałam do przjaciółki na noc byłyśmy same i jak poszłyśmy sapć bałam się to nawet zrobic u niej i przez całą noc przeloewało Bóg wie co mi sie robiło w brzuchu... a było tak cicho było mi tak wstyd ale nie poszłam i nie zrobiłam tego rano chciało mi się rzygać mam tego dośc bo jak o tym nie pamiętam wszystko jest ok ' ale jak tylko sobie przypomne to horrrooooor kiedyś też miałam że cały czas przłykałam śłine w szkole iw g rzygać mi sięc przez to chciało miałam tak przezr rok potem przez rok trzymałam rece przy sobie bo nawt jak się nie spocialm to bałam sie niew czego przez co jak nic nie było to pzrezemnie i te rece plamy się pojawiały tylko na własne rzyczenie a jak wd omu to jak ręka odjoł NICCCCC ZDAJE SOBIE SPRAWE że to przez stres i moja pjeba*na psyche ale nie umiem się leczyc a wstydze się iść do lekarza ....może macie cudowny lek ? ;(

Gość gość
rozumiem co czujesz ja też nie lubię korzystać z cudzych toalet słyszałam że ludzie robią to na skoczka stają na deskę i sisiają jak w polu ja tak nie lubię więc biorę papier albo chusteczki i okładam deskę i potem siadam i robię w dodatku w domu też się denerwuję bo mieszkam z rodzicami a ojciec obszczywa kibel :(

Gość gość
zgłoś się do rodzinnego , nie musisz od razu iśc do psychiatry , powiedz rodzinnemu o swoich kłopotach na początku spróbuj hydoxyziny w syropie ona jest na recepte ale lekarz powinien zapisac ci to , troche uspokaja i powinnas poczuc sie lepiej

Gość gość
hydroxizina jest do dupy nawet nie usypia

Gość gość
Pójdz na terapię.To Ci najbardziej pomoze,gdy uświadomi się powód(-y)lęków. Nie walcz z tym sama,że jakoś się ułoży,itd. Od rodzinnego wez skierowanie do psychologa ,jest ważne przez rok. Powodzenia!!

Gość gość
Jaki psychiatra?! Leki tylko wyciszaja objawy a powód pozostaje.Idż na terapię,zobaczysz za jakiś czas zmianę na trwałe w swoich lękach.

Gość gość
- przełykanie jakby nerwowe - przelewanie w jelitach to objawy robaczycy odrobacz się i po kłopocie

Gość gość
dodatkowo pasożyty wydzielają neurotoksyny, które uszkadzają nasz układ nerwowy i są bezpośrednim powodem nerwicy

Gość gość
Ostatni gościu,przeczytaj uwaznie a potem pisz.Ona mowi o skutkach lęku zalatwiania się np.w restauracji,itp.A w domu wszystko ok czyli to podłoże nerwowe,zapewne lękowe a nie żadna robaczyca!!co?w domu ustaje aktywność robaków?weż się ogarnij,czytaj na wprost.

Gość gość
Cudownego leku to nikt Ci z internetu nie da. Żeby dostać odpowiedni dla siebie lek musisz skonsultować się z lekarzem. Rozmowa z lekarzem psychiatrą nie boli. Powiesz mu tylko o objawach medycznych. Wiesz ile ten lekarz nasłuchała się już przeróżnych rzeczy? Więc nie ma się czego wstydzić, ponieważ nic go już nie zdziwi. Lekarz taki zadecyduje o twoim dalszym leczeniu i być może wyślę Cie do psychoterapeuty

Gość gość
Ale ludzie maja problemy...Mnie jakos nigdy nie wzielo w miejscy publicznym... Co wy 24h poza domem jestescie??