Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rachunek z orange za tel.na abonament nie zawsze taki sam! Oszuści

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, mam tel od roku na abonament z orange. Darmowe minuty,smsy itp. Ale płacę za to,że dostanę smsa za coś co nie aktywowałam! Choćby jakieś nowe newsy ,życie gwiazd i inne! Przychodzi sms że dziękują za aktywację,od dziś 5 zł pobierają dziennie. Masakra jakaś. Orange broni się tym,że nie mają wpływu za to co przysyłają inne sieci/gadżety. A ja mam do zapłaty o 25 zł więcej. W play nie miałam przykrych sytuacji a w tym orange...o ja pier....aż mam ochotę zrezygnować,ale rezygnacja-cena z kosmosu. Wpłacając w banku więcej za rachunek(przelew) usłyszałam,że Pani z banku nie pierwszy raz się z tym spotykają.

Gość gość
Dodam,że ustalona była stała miesięczna kwota. A może ze 4-5 razy zapłaciłam normalną ustaloną kwotę. Przyjdzie jakieś dziadostwo i więcej.

Gość gość
Rozwiąż umowę z ich winy,wtedy nic nie zapłacisz a jeszcze oni powinni ci zwrócić

Gość gość
W Play24 jest możliwość zablokowania wszelkich płatnych(smsy specjalne) smsów, prenumerat itp., może na stronie orange też mają coś takiego.

Gość gość
Rozwiązanie umowy to koszt ok 2500zł :/

Gość gość
Ale jak jest to rozwiązanie umowy z ICH winy to nie płacisz nic A może podawałaś swój numer tel na jakiejś stronie typu `wygrałaś bon o wartości 1000 zł` i kazali podać nr tel,albo na jakąś wróżbe? To teraz się nie dziw że cie bombardują reklamami Ja bym się raczej dobrała do dupy tym co wysyłają te smsy bo śmierdzi naciągactwem i złodziejstwem a to jest karalne!

Gość gość
Właśnie nie wysyłałam,nie wchodze nawet na takie strony. Na tel to korzystam tylko z dzwonienia,smsowania(rzadziej) a z internetu też ,jak coś muszę sprawdzić. Kafeteria i inne portale to korzystam z komputera przeważnie. Wiadomo,że najlepiej inny ekran itp. Dostałam niby do zablokowania aby nic nie przychodziło dopiero teraz,zobaczymy czy się sprawdzi. Z play nie miałam takich sytuacji, a do tej pory mam internet u nich też.

Gość gość
Nr jedynie mają najbliżsi i przedszkole,praca itp. Nigdzie indziej nie podaję.

Gość gość
Neta nadal mam w play,ale tel w orange i mocno żałuje :/ Umowy nie zerwę bo wysokie koszta. Ehhh miejmy nadzieje ze bedzie ok po smsie. Wiem ze nigdy juz nie wezme orange. Na play nie mogę narzekać a poszłam za radą siostry,która ost.też zaczęła narzekać