Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Chciałbym żebyście doradzili Mi co mam zrobić bo już sam nie wiem co będzie dla mnie lepsze. Jestem z dziewczyną którą naprawde Kocham ale czasem sam nie wiem czy ten związek jest dla mnie dobry ponieważ gdy Ją poznałem była inna.. Teraz gdy już dłużej z nią jestem widze jaka jest naprawde i nie podoba mi się to. Gdy jesteśmy we dwoje jest ok. Jest naprawde bardzo dobrze ale moja dziewczyna ma złe towarzystwo i ona sama juz się przy nich zachowuje się tak samo. Gdy np. pojedziemy na impreze to woli bawic sie z koleżanką a o Mnie jakby zapomina, a nie ma mowy o tym zeby pojechała na impreze sama zemną bez koleżanki. Czasem wydaje Mi się że koleżanki są ważniejsze dla niej niż Ja. Wracając do towarzystwa to ona ze swoimi znajomymi czuje się bardzo wylajtowana i czasem robią takie glupstwa w miejscach publicznych że mi za nich wstyd a gdy jej o tym mówie to się śmieje z tego. Wkurza mnie już to wszystko bo zdarzyło się już kilka razy że ktoś mi powiedzial ze ta moja dziewczyna nie jest zbyt mądra i stwierdziłem że jak już mi tak mówią koledzy to naprawde chyba oślepłem z tej miłości. Kocham Ją ale denerwuje mnie jej zachowanie i nie wiem co zrobić.. już kilka razy pokłocilismy się o to i mieliśmy przerwe ale zawsze po jakimś czasie wróciliśmy do siebie bo naprawde Ją Kocham. Nie wiem czy mam zakonczyć to z bólem czy spróbować coś zmienić.. wypowiedzcie się co o tym myślicie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować