Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja nerwica...a on co robic :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem naprawde atrakcyjna dziewczyna..pisze atrakcyjna poniewaz tak sadzi wiekszosc ludzi ktorzy mnie znają i wgl... I od roku cierpie na nerwice polaczona z depresja.. Leczylam sie leki pomagaly ale wtedy nie pamietam czemu odstawilam leki bo czulam sie juz dos dobrze i gdyby nie to ze odstawilam nagle z dnia na dzien to moze by byloo ok ale choroba wrocila a z nia wylaczylam sie totalnie z normalnego zycia..lęk..placzliwosc..bezsens..wyrzuty sumienia jakies chore i lezenie caly dzien przed netem bo nie pracuje nie dalabym rady w takim stanie..mieszkam z rodzicami..kontakty utrzymuje przez neta ze znajomymi mam tam swoje zdjecia jeszcze z okresu gdy bylam szczesliwa i wgl..mam propozycje od chlopakow aby sie spotkac...wdzystko super tylko ze ta chorobaaaa..;(( boje sie wrocic do lekow ze bede oglupiala po nich itp ze bede podejmowac decyzje ktorych pozniej bede zalowac itp lęki...poznalam cudownego chlopaka...piszemy..niewie o mojej chorobie..chce sie spotkac ze mna jutro a ja co??? Lęk...!!! Boje sie wyjsc z domu wogole...zawraca mi sie w glowie..serce kołacze..adrenalina uderza straszna..plakac sie chce..nie dam rady wyjsc ..spotkac sie..tymbardziej ze on chce w dzien..nad jeziorko i wgl zeby fajnie bylo..a ja juz lepiej odrobine czuje sie wieczorem..ale przeciez nie bede sie z nim klocic ze chce w nocy bo pomysli ze jakas jestem brzydka czy co ze tak chce w nocy..juz ktorys raz mu odmawiam i boje sie ze tym razem go strace..ze pomysli sobie ze krece..ze z kims innym sie umawiam albo co..jak wyjsc z domu z depresja cholerka jak?? Udawac umiem wiec bym dala rade grac ze czuje sie extra..wyglad mam..tylko ten stan psychiczny jjest siilny i boje sie ze weznie gore i zaczne panikowac przy nim..leki jakbym zaczela brac jutro to dopiero dadza efekty za 2-4tyg. Wiec tymbardziej sie martwie ze on sobie odpusci mnie..:( jakies pomysly???;(

Gość gość
up

Gość gość
Zacznę od tego ze wychowałem się w patologicznej rodzinie (ojciec pije, matka nie wie co ma robić, siostra w domu dziecka etc.). Jakiś długi czas temu, dość długi czas temu zakochałem się w mojej bliskiej koleżance i to do tego stopnia że nie mogłem myśleć o niczym innym... o nikim innym - traciłem ROZUM JAK O NIEJ MYŚLAŁEM . Wiedziałem że nic z tego nie będzie, i perspektywa tego że prawdopodobnie wyjedzie na studia do Krakowa mnie jeszcze bardziej przygnębiała. Traciłem chęć do życia, miałem myśli samobójcze, użalałem się nad sobą i swoim życiem i .... szukając pomocy natrafiłem na stronę http://moc-energii.pl , pomyślałem że to moja ostatnia szansy i zamówiłem rytuał oczyszczający mnie ze złych energii. Chociaż na początku trochę wątpiłem w efekty, po odprawieniu rytuału wszystko powoli zaczęlo zmieniać się na lepsze. Zająłem się swoim życiem, natrętne myśli o tamtej dziewczynie odeszły w niepamięć i zacząłem żyć pełnią życia.