Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Depresja nerwica...a on co robic :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem naprawde atrakcyjna dziewczyna..pisze atrakcyjna poniewaz tak sadzi wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaj膮 i wgl... I od roku cierpie na nerwice polaczona z depresja.. Leczylam sie leki pomagaly ale wtedy nie pamietam czemu odstawilam leki bo czulam sie juz dos dobrze i gdyby nie to ze odstawilam nagle z dnia na dzien to moze by byloo ok ale choroba wrocila a z nia wylaczylam sie totalnie z normalnego zycia..l臋k..placzliwosc..bezsens..wyrzuty sumienia jakies chore i lezenie caly dzien przed netem bo nie pracuje nie dalabym rady w takim stanie..mieszkam z rodzicami..kontakty utrzymuje przez neta ze znajomymi mam tam swoje zdjecia jeszcze z okresu gdy bylam szczesliwa i wgl..mam propozycje od chlopakow aby sie spotkac...wdzystko super tylko ze ta chorobaaaa..;(( boje sie wrocic do lekow ze bede oglupiala po nich itp ze bede podejmowac decyzje ktorych pozniej bede zalowac itp l臋ki...poznalam cudownego chlopaka...piszemy..niewie o mojej chorobie..chce sie spotkac ze mna jutro a ja co??? L臋k...!!! Boje sie wyjsc z domu wogole...zawraca mi sie w glowie..serce ko艂acze..adrenalina uderza straszna..plakac sie chce..nie dam rady wyjsc ..spotkac sie..tymbardziej ze on chce w dzien..nad jeziorko i wgl zeby fajnie bylo..a ja juz lepiej odrobine czuje sie wieczorem..ale przeciez nie bede sie z nim klocic ze chce w nocy bo pomysli ze jakas jestem brzydka czy co ze tak chce w nocy..juz ktorys raz mu odmawiam i boje sie ze tym razem go strace..ze pomysli sobie ze krece..ze z kims innym sie umawiam albo co..jak wyjsc z domu z depresja cholerka jak?? Udawac umiem wiec bym dala rade grac ze czuje sie extra..wyglad mam..tylko ten stan psychiczny jjest siilny i boje sie ze weznie gore i zaczne panikowac przy nim..leki jakbym zaczela brac jutro to dopiero dadza efekty za 2-4tyg. Wiec tymbardziej sie martwie ze on sobie odpusci mnie..:( jakies pomysly???;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaczn臋 od tego ze wychowa艂em si臋 w patologicznej rodzinie (ojciec pije, matka nie wie co ma robi膰, siostra w domu dziecka etc.). Jaki艣 d艂ugi czas temu, do艣膰 d艂ugi czas temu zakocha艂em si臋 w mojej bliskiej kole偶ance i to do tego stopnia 偶e nie mog艂em my艣le膰 o niczym innym... o nikim innym - traci艂em ROZUM JAK O NIEJ MY艢LA艁EM . Wiedzia艂em 偶e nic z tego nie b臋dzie, i perspektywa tego 偶e prawdopodobnie wyjedzie na studia do Krakowa mnie jeszcze bardziej przygn臋bia艂a. Traci艂em ch臋膰 do 偶ycia, mia艂em my艣li samob贸jcze, u偶ala艂em si臋 nad sob膮 i swoim 偶yciem i .... szukaj膮c pomocy natrafi艂em na stron臋 http://moc-energii.pl , pomy艣la艂em 偶e to moja ostatnia szansy i zam贸wi艂em rytua艂 oczyszczaj膮cy mnie ze z艂ych energii. Chocia偶 na pocz膮tku troch臋 w膮tpi艂em w efekty, po odprawieniu rytua艂u wszystko powoli zacz臋lo zmienia膰 si臋 na lepsze. Zaj膮艂em si臋 swoim 偶yciem, natr臋tne my艣li o tamtej dziewczynie odesz艂y w niepami臋膰 i zacz膮艂em 偶y膰 pe艂ni膮 偶ycia.

Udost臋pnij ten post