Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydcy faceci bardzo surowo oceniają dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Ci przystojni są normalniejsi.

Gość gość
To rwij przystojnych:-) . Brzydal szuka na cale zycie,przystojniak chce poruchac:-)

Gość gość
Nieprawda. Przystojniak też szuka na całe życie a brzydale są łatwi i mają kompleksy.

Gość gość
Jestem brzydal i mam kompleksy. Dlatego nieoceniam innych,bo niby po kiego?:-)

Gość gość
Co cię to obchodzi, zakochałaś się w brzydkim i dostałaś kosza, teraz wylewasz frustracje na wszystkich mniejurodziwych? Może właśnie dlatego cię nie chciał :P

Gość gość
Nie, to takie spostrzeżenie.

Gość gość
Coś w tym jest.

Gość gość
tez sie zgadzam z tym powiedzeniem, znam nawet super przystojniaka który nie wybrzydza, ostatnio na imprezie napaliła sie na niego grubaska to był chetny i ją wybzykał a dziewczyna 164 cm około 90 kg chłopak korzysta

Gość gość
Tak to prawda. Ale w druga strone tez tak jest. Ja np jestem przecietny i uderzam tylko do ladnych bo po pierwsze sa milsze, sa wbrew pozorom latwiejsze nawet dla takich sredniakow jak ja po 3cie wolisz jest tort z kolegami czy gowno w samotnosci? Brzydkie i przecietne natomiast maja kompleksy sa wiecznie niezadowolone i szukaja chuj wie kogo zeby podreperowac swoje ego. Jedna sliczna laske mialem przez rok a brzydula na mnie krecila nosem wtedy stwierdzilem ze warto tylko ladne zdobywac

Gość gość
to prawda. z brzydkimi nie warto sie zadawac, z reguly sa szalenie zakompleksieni i beda chcieli odbic sobie lata upokorzen na ladnej partnerce. najpierw sprowadza jej poczucie wartosci do poziomu zera, a potem beda sie pastwic, pasac swoje ego. brzydcy dla brzydkich, ladni dla ladnych. po co komplikowac?

Gość gość
Ja zauwazylem jedna prawidlowosc. Wszystkie laski (brzydkie srednie ladne ) chca przystojniaka. Wszyscy kolesie (brzydcy sredni przystojni) chca ladne ale zaakceptuja przecietna.