Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ryzyko Ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem tu swiezy Mam pytanie jak oceniacie moja sytuacje czy kobieta mogła zajsc w ciaze...Nie wiem w ktorym dniu cyklu była.. Doszło do zblizenia gra wstepna pozniej seks bez zabezpieczenia około 15-20 min poniewarz byłem po paru piwkach wiec nawet nie moglem dojsc i skonczylismy nie było wytrysku wogole nawet nie doszedłem do tego momentu przed wytryskiem.Do wytrysku po prostu musiala bY byc bardzo dluga droga zeby dojsc do orgazmu dlatego zrezygnowalem :D. Jak oceniacie moja sytuacje??

Gość gość
Nie marnuj czasu tylko szybko powiedż szybko tesciowej zamawiaj slub i miejsce na porodówce.

Gość gość
Bardzo Śmieszne :D a tak na serio wypowie sie ktos ogarniety...mozna powiedziec ze był to i nie był stosunek przerwyany tyle ze w przerywanym przed wytryskiem wyciaga sie penisa z pochwy a u mnie nie było wytrysku wcale nawet nie byłem blisko... wiec wydaje mi sie ze kropelkowanie tez nie wystapilo sam nie wiem pomoze ktos...plis

Gość gość
to, że coś ci się wydaje nie oznacza, że faktycznie tak było

Gość gość
przeciez kropelkowanie wystepuje przed wytryskiem a jego nie było nawet długa droga...