Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nie uczycie dzieci dobrych nawykow

Polecane posty

Gość gość

takich jak mycie zębów 2-3 razy dziennie-pruchnica szaleje picie czystej wody zamiast soczków z 10 lyzeczkami cukru na butle jedzenia owocow zamiast slodyczy, a slodycze okazjonalnie a nie jak wiekszosc codziennie

Gość gość
a wiesz ile Polaków-statystycznie- nie myje zębów? To jak maja tego uczyć dzieci?

Gość gość
a co cię to obchodzi, nie masz co robić to weż druty albo szydełko i czas ci zleci.

Gość gość
bo pozniej patrze na te szczerbate dzieci z czarnymi kikutami ;p

Gość gość
No właściwie skąd ty masz taką wiedzę o tym, czego "my" uczymy swoje dzieci??? Ja uczę np.: - unikania wyciągania pochopnych wniosków na podstawie obiegowych opinii - nie wtryniania się do cudzych spraw - nie pouczania obcych ludzi o których nic nie wiem, bo to niegrzeczne.

Gość gość
z obseracji dzieci na placach zabaw, w szkole oraz wsrod znajomych i nienajomych:o

Gość gość
gość dziś No właściwie skąd ty masz taką wiedzę o tym, czego "my" uczymy swoje dzieci??? Ja uczę np.: - unikania wyciągania pochopnych wniosków na podstawie obiegowych opinii - nie wtryniania się do cudzych spraw - nie pouczania obcych ludzi o których nic nie wiem, bo to niegrzeczne. "Dzięki" takim osobom jak ty: - pedofile mają się dobrze - ludzie nie reagują na to, ze za ścianą dzieją się dramaty -odwracają głowę, gdy na ulicy jeden człowiek wykorzystuje drugiego, poniża go fizycznie lub psychicznie mamy coraz bardziej zbydlęcone społeczeństwo

Gość gość
jedno jest pewne - ty swoich dzieci ortografii nauczyc nie bedziesz mogla:D Co to jest pruchnica?

Gość gość
czy wy zbyt zmeczone jestescie zeby dopilowac mycia zebów? czy zamiast gotowania posilku wolicie wcisnac tego batona i miec swiety spokoj? co jest z wami:o

Gość gość
Dzięki takim ludziom jak ja: - osoby oskarżone pochopnie o pedofilię lub coś innego mają obrońców ("obserwowałam na placu zabaw" to niezbity dowód), - ludzie reagują na dramaty a przy tym zachowują szacunek dla cudzej prywatności gdy interwencja nie jest konieczna, - ludzie nie czują się zasczcuci tylko z tego powodu że inaczej wyglądają/zachowują się/czego innego uczą dzieci. Obserwowałaś na placu zabaw, że dzieci nie myją zębów? Twoje myły w piaskownicy a obce nie? Zamiast gapić się na cudze dzieci lepiej faktycznie poświęć te parę sekund na dowiedzenie się co to próchnica, skąd się bierze, no i jak się pisze to słowo. A potem ewentualnie pouczaj.