Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy że kobieta chce czuć się bezpiecznie przy facecie?

Polecane posty

Gość gość

O to chodzi żeby facet był w stanie ją utrzymać? Bo jeśli tak to szuka tatusia nie mężczyzny.

Gość gość
Wg mnie to że wiem że facet nie zrobi mi krzywdy ani fizycznej ani psychicznej, ufam mu, mogę na nim polegać, pomagamy sobie wzajemnie, a na dodatek śpiewam przy nim i się śmieję szczerze. Nie biorę pod uwagę znaczenia z forsą ani z bronieniem mnie przed bandą dresów.

Gość gość
Młoda styczniowa też dobrze napisała. Bo takie życie z myślą że facet się zachleje, nie wróci do domu i wywalą go z pracy,a potem będzie trzeba dzwonić do jego szefa i prosić o łaskawe danie ostatniej szansy jest kiepskiej jakości życiem.

Gość gość
Moim zdaniem chodzi o to, że kiedy kobieta myśli o tym co będzie za rok, to się tego nie boi. Pod każdym względem.

Gość gość
dla bab zawsze forsa jest najważniejsza !

Gość gość
Dla bab może i tak, ale my jesteśmy kobietami.

Gość gość
Dla mnie bezpieczeństwo przy facecie to przede wszystkim siła - o forse się nigdy nie martwiłam więc to zagadnienie jest mi obce aczkolwiek mój facet powinien w razie potrzeby stanąć na wysokości zadania i stanąć w obronie swojej kobiety czy rodziny. Bo jak nie on to kto? I nie koniecznie chodzi mi o siłę fizyczną ale też.