Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ulicy same skwarki

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie same skwarki spieczone na brąz na solarium, czy dziewczyny wstydzą się mieć normalny jasny kolor skóry? A po 30tce botoksy bo ma zmarszczki...

Gość gość
Zmarszczki to geny i brak nawilżania Jasne są mdłe

Gość gość
Ja noszę długi rękaw i spodnie, wszyscy się ze mnie śmieją :/ Opalenizna jest brzydka, słońce cholernie niezdrowe.

Gość gość
Ale one są opalone aż do przesady, bo rozumiem delikatny brąz, a to taki bardzo ciemny brąz, aż nieładnie to wygląda.

Gość gość
gość dziś Poczytaj trochę fachowej literatury, a później się wypowiadaj. To, czy ktoś jest twoim zdaniem atrakcyjny fizycznie czy nie, nie znaczy o tym czy jest zdrowy :D:D:D. A co do tematu - to ja sama chcę się opalić, ale na normalnym słońcu, góre mam trochę opaloną a nogi nadal białawe O_o nie chwyta mnie

Gość gość
A co Ty chcesz żeby ludzie przy temperaturze powyżej 30 stopni nie byli opaleni? Pomyślałaś że nie wszyscy korzystają z solarium ?

Gość gość
Od solarium można się uzależnić. Można też chcieć się troszkę opalić na solarium, gdyż potem naturalne słoneczko łatwiej i szybciej łapie. Ja nie jestem za solarium to tylko szkodzi. Mnie osobiście nie podobają się kobitki takie mocno opalone na brąz

Mnie słońce też nie kocha. Pamiętam jak kilka lat temu pojechałam z bratem gdzieś na rowerach. Tak samo w słońcu, o tej samej godzinie. On miał całe spieczone ramiona, mnie nie chwyciło nic :D x A co do przesady. Niektórym to się wydaje fajne. Nie widzą umiaru, a jak jeszcze przebywają z osobami o podobnym guście, to wzajemnie się nakręcają i wychodzi co wychodzi.

Gość gość
Ja tam jestem blada, chyba nigdy w życiu nie byłam opalona, bo mam uczulenie na słońce. A czasami chciałabym mieć delikatny brązik na rękach i nogach;-(

Gość gość
do gościa z 12:28 znawczyni dermatologii się znalazła :D słońce i opalanie odpowiadają w 90% za starzenie się skóry i zmarszczki! jakim tłukiem trzeba być, żeby sobie wmawiać, ze słońce jest zdrowe :O

Gość gość
biorąc pod uwagę upały to nawet ja się opaliłam...

Gość gość
Ja jestem delikatnie opalona, biorąc pod uwagę mój blady z natury kolor to nie rzuca się to w oczy. Niektórzy nadal twierdzą,że wyglądam jak córka młynarza,ale to starsze ciotki i koleżanki spędzające 30 min w tygodniu na solarium ;)

Gość takczuje
ja nie lubię opalenizny i mimo lata nie jestem prawie wcale opalona, nadal dość jasna, wychodzę latem bardziej wieczorami, ale wiem że nie uniknę tak całkiem w tym roku opalenizny bo chce jechać na wakacje, popluskać się w wodzie ;) bardziej elegancka jest biała skóra, ale w sumie do koloru który mam teraz na włosach lekka opalenizna będzie ładna ;)

Gość gość
taa jasne w 90 % :D to przesiedź całe życie w piwnicy i zobaczymy czy w wieku 80 lat będziesz wyglądać jak 20stka.. lato jest i normalnie jak się przebywa choć trochę na powietrzu, jeździ rowerem, to nawet używając filtra nie da się nie nabrać kolorytu. poza tym mocno opaleni ludzie są w mniejszości, więc najwyraźniej masz fiksację na tym punkcie

Gość gość
Ja nie lubię opalenizny, zwyczajnie nie podoba mi się Wolę jasną skórę Niestety latem choćbym nie wiem jakimi kremami się smarowała to lekki brąz i tak się pojawia Dla mnie opalenizna, zwłaszcza ta w nadmiarze, to synonim raka skóry i zmarch

Gość gość
ja lubię opaleniznę, oczywiście nieprzesadną...dla mnie blada skóra to synonim anemii

Gość gość
Niektórzy pracują w terenie i słońce samo ich łapie. Proszę nie uogalniać...

Gość gość
gość z 13:48 najpierw zainteresuj się tematyką, a potem wymądrzaj :O jasne, ze żadna skwarka nie powie, ze słońce powoduje zmarszczki :D