Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, dlaczego wy uważacie, że macie w zyciu gorzej od facetów i czemu

Polecane posty

Gość gość

narzekacie na macierzyństwo, skoro jak przychodzi co do czego, to kochacie bardziej niż cokolwiek i kogokolwiek to dziecko i ono wam wynagradza zmęczenie, brak pracy, niejednokrotnie brak faceta, rozłąkę z rodziną itd. bo przecież zrobiłybyscie wszystko. to po c****j wam te manify, wszystko macie przeciez czego potrzebujecie, czyli dziecko????

Gość gość
nie zabieraj głosu w sprawach o których nie masz pojęcia!

Gość gość
mam pojecie, bo widze, że się zesrają nad tym dzieckiem, a potem płaczą jak im ciężko

Gość polskapoezjaporoku
bo jest jedno wielkie szczucie cycem typu reklamowanie rzeczy hydraulicznym cyckami jakiejś babeczki i faceci nawet wydawało by się niegłupi się z tego śmieją a ja się żenuje ich poziomem rozwoju, bo się czuje zagrożona jak słyszę o takich ludziach jak lekarze podpisujący deklaracje sumienia, bo dla mnie małżeństwo to nacieszenie się facetem swoim seksem z nim, życiem i rozmowami i nic mi nie wynagrodzi tego jeśli z moim ukochanym mi się nie uda, bo jestem taka jak moja matka jakbym miała siedzieć w domu nawet z powodu przeziębienia zamiast iść do pracy albo w moim jeszcze wypadku na uczelnie to bym zwariowała, bo się pojawiają tacy ludzie jak K***in i przez nich czuje się zagrożona jako kobieta, a generalnie to uważam że jako kobieta mam lepiej niż faceci bo mam z moim ukochanym wielokrotne orgazmy często :P

Gość gość
up

Gość gość
Niejedna marzy o pojsciu do pracy a zeby facet zajal sie dzieckiem. Opieka nad dzieckiem to katorga...

Gość gość
ja tam dzieci nie lubię to małe beczące bestie

Gość gość
Nie mam ochoty mieć dzieci. A to już jest piętnowane u kobiet. Mój brat też nie ma ochoty i nikt mu niczego nie wypomina w związku z tym. Jak nie miał wykształcenia to w kilka dni znalazł średnio ciężko robotę na budowie, ja bym nie mogła bo nie mam do tego wrodzonych warunków, a on ma ot tak bez żadnych ćwiczeń. Teraz pracuje umysłowo i wszystkie babki z pracy na niego lecą, łącznie z szefową i ułatwiają mu życie. Gdyby na mnie leciał szef to musiałbym się bać że zaraz się zacznie do mnie dobierać. Dodam też że stanowisko mój brat otrzymał po kobiecie, która odeszła bo za mało tam zarabiała, a on na wstępie poprosił o większą wypłatę i dostał 30% więcej niż tamta kobieta z doświadczeniem na stanowisku.

Gość gość
-Jeżeli będę chciała mieć dziecko to mojemu partnerowi trudniej byłoby dostać urlop na opiekę...więc muszę wziąć go ja. -Łatwiej tyję od facetów -Trudniej mi zbudować mięśnie -Jeżeli ktoś mnie napadnie w nocy to będę miała szczęście jak mnie tylko okradnie -Według mediów i wielu ludzi jestem obiektem seksualnym, a moje części ciała są traktowanie jak coś co ma ładnie wyglądać, a nie funkcjonować. -Kiedy przeklinam patrzy się na mnie gorzej niż na faceta który mówi to samo -Podobnie z alkoholem -Ciężej mi będzie awansować -Szybciej się zestarzeję -Świat jest pełen dupków którzy moją złość/zły dzień zwalą na okres -A właśnie...okres

Gość gość
up