Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boczek1995

okolica.pl to nowy serwis z ogłoszeniami MIESZKANIA !

Polecane posty

Gość boczek1995

Witam chciałbym wam dziś polecić serwis ogłoszeniowy www.okolica.pl . Jest to serwis w którym znajdziemy ogłoszenia sprzedaży, najmu, wymiany mieszkań, domów i nieruchomościa . Jest to najlepszy serwis w polsce możemy daną nieruchomość dokładnie obejrzeć np. dzięki serwisowi Google Street View oraz szybko skontaktować się z sprzedawcą / najemcą ...

Gość gość
Wszystkie inne można tak obejrzeć....

Gość heheszki
Darmowy? aha to ja dziękuje już widzę tą jakość ogłoszeń. Mam pytanie jakbyś w pracy dostawał 0 zł miesięcznie to jakby wyglądał owoc Twojej pracy? :D

Gość tomkisss
Sklep internetowy moim zdaniem najlepiej promować przez lokalneoferty.pl, bo za darmo możesz umieścić w ogłoszeniu aktywny link, a to spory wpływ na budowanie pozycji w wyszukiwarce. Szczególnie dobrze to działa na rynku wyszukiwań lokalnych. Pozdrawiam.

Gość betissss
Możesz ogłoszenie bez rejestracji dodać przez Lokalne Oferty.

Gość bambana
Moje doświadczenia są np. takie, że kompletnie nie ma sensu wystawianie ogłoszeń na serwisach płatnych, bo niby płacisz kasę, a jednak korzyści zero. Auto sprzedałem nie na portalu płatnym, tylko na darmowym Ogis, który w dodatku miał dużo więcej opcji społecznościowych i dzięki temu więcej było też odsłon ogłoszenia, niż tam, gdzie płaciłem. Śmieszne to trochę.

Gość lootss55
Szukałem niedawno fotografa na ślub i zgłosił się sympatyczny specjalista z lokalneoferty.pl. Na innych portalach zawsze mi przychodziły dziwne zapytania oraz mnóstwo spamu. Tutaj tego nie ma.

Gość okinn
Z tych stron z ogłoszeniami co znam to najlepiej oceniam http://lokalneoferty.pl. Jest rzeczywiście sens się u nich ogłaszać, bo jest odzew ze strony ludzi. Jak sprzedawałem maszynę rolniczą, czy jak ostatnio chciałem sprzedać działkę to za każdym razem zgłaszał się prędzej czy później ktoś realnie zainteresowany a nie tylko trujący i marudzący. A samo dodanie oferty jest tutaj proste i szybkie.