Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaa aneta

Jestem rozwódką z malutkich dwójką dzieci, w życiu się tak nie bałam...

Polecane posty

Gość gość
ludzie co sie z wami dzieje? skąd taka znieczulica? od razu uważacie że ktoś chce was okraść, dlaczego jemu dają a mi nie, niech sie weżmie do roboty, jedż za granicę....

Gość gość
podaj maila wyślę C***aczkę jesli się zgodzisz zabawki, ubranka, co potrzebujesz?

Gość gość
Przykre to co piszesz,ale ojca dzieci puściłabym z torbami,żeby wam się lepiej żyło,a on żeby a za to co wam zrobił cierpiał. Musisz schować dumę do kieszeni dla swoich dzieci. Idź do MOPSU po zasiłek,chociaż parę groszy dostaniesz, bierz jak najwięcej zleceń na tłumaczenie(ogłoś się gdzieś)

Gość gość
Ja tez jestem ateista i tez mnie razi,boli i wqrwia,ze tylu biednych. A co dziwne raczej jestem chamem ale do naprawde potrzebujacych zawsze wyciagne reke. To sprawia radoche,ze mozna komus pomoc

Gość gość
Autorko ważne ze się kkochacie, dzieci są dla Ciebie motywacja. A co do ich ojca. Ja by lam w takiej sytuacji jak Ty tylko z jednym dzieckiem, bez pracy, syn mialy 10 miesięcy. Musialam się wziąć w garsc , znalazlam prace. Byly maz plac il jak chcial wiec zglosilam gdzie trzeba i ze strachu za żal placic regularnie. Ja na twoim miejscu walczylabym o te alimenty, bo to dla dzieci, a tobie zapewne byliby latwiej wiedząc ze możesz kupić im cos wiecej. Postaraj się schowaćdudumę i walcz o przyszlosc dzieci. Jeśli chcesz to podam ci maila i pogadamy

Gość zona dla brata
szukam parterki dla brata.Brat mieszka z rodzicami w wielkim domu, pokoi masa, jest gdzie mieszkac. Ale brat ma problemy z alkoholem, nie ma motywacji do rzucenia nałogu/W spadku dostanie domm i ogród, ale pod warunkiem ze sie z kims związe. Moze jest ktos zainteresowany >pisze powaznie

Gość gość
Co wy za bzdury wypisujecie:) 1600 zł to dużo? To są grosze zwłaszcza na 3 osobową rodzinę, to jest wegetacja nie życie... Polskie rodziny tyle mają, kolejne bzdury. Nie znam żadnej takiej rodziny.

Gość Werka 123
Anetko odezwij sie

Gość gość
ostatnio taki trend jest na kafe, że jak masz 2 tys to masz kupe kasy na kafeterii juz nie ma bogaczek teraz jest biedota ostatnio jakas założyła topic i się dziwiła jak można na jedzenie wydawać 1 tys miesięcznie bo jej starcza 500 zł i żyje jak pączek w maśle

Gość gość
to za malo na jedno dziecko, a co dopiero dwojke :/

Gość gość121212
Ty faktycznie jesteś głupia. facet nie płaci kasy a Ty sie nei odezwiesz bo co honor?? Nawet te 500 zł na dzieci, pomyśl ile owoców, warzyw mogłabyś im kupić. mołyby się lepiej odżywwiać.

Gość gość
Ja też uważam ze robisz z siebie bardziej biedna niż jestes bo wcale nie jest tak zle. Może i jest ci ciężko ale tragedii nie ma. A co do alimentów: istnieje komornik i fundusz alimentacyjny. A to ze musiałaś odłożyć dezodorant i wziąć dzieciom nutelle to przesada. Pachnidła sobie kupujesz a na nutelle szkoda pieniędzy? Sory, ale tak to wygląda. weź się w garść, nie masz najgorzej.

Gość gość
matkoo co wy piszecie ..laska ma 1600 zł na 3 osoby i dla was to duzo ? my mamy 2500 zł na 3 osoby i to jest maloooooo za malo zeby zyc na jakism tam poziomie. A najlepszy tekst to "A to ze musiałaś odłożyć dezodorant i wziąć dzieciom nutelle to przesada. Pachnidła sobie kupujesz a na nutelle szkoda pieniędzy? " Pachnidła heheh laska chciala sobie kupic pewnie zwykły dezodorant za 10 zl ty piszesz jakby chciala perfumy za 300 zł .

Gość misskrasnali
przestancie na kobiete najezdzac wy ciepled**y co dawno po upie nie dostaly! 1600na 3 osoby, w tym 2malutkich dzieci to sa grosze zwlaszcza, jak ma sie im zapewnic opieke i wszystko inne.