Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety chca miec dziecko z byle kim

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanke 39 lat ktora ledwo co poznala jakiegos chlopaka, nigdy wczesniej nie byla w zadnym powaznym zwiazku, miesiac wychodzenia i to wszystko, ale teraz powiedziala ze jest w ciazy, on ja olewal totalnie, zjawial sie i znikal, az w koncu sie pojawil zaczeli sie spotyac z 3 miesiace i ona jest w ciazy, ona ledwo ciagnie koniec z koncem, nie ma swojego mieszkania, ten chlopak tez jej nie sponsoruje, ale dla niej liczy sie tylko dziecko, ja tego nie rozumiem, wiem ze ona ma tzw. chorobe sieroca, buja sie na krzesle, zawsze widac czula sie samotnie ale zeby zrobic sobie dziecko po to zeby miec kogo kochac to chyba przesada, powiedziala ze najwyzej sie z nim rozstanie ale to on niechce sie wiazac z nia, niechce zadnego slubu i jej nie kocha, przynajmniej tak jej powiedzial, czy te hormony sa az tak silne ze dla kobiety lczy sie tylko dziecko i to z byle kim???

Gość gość
może jako chora na chorobę sierocą chce mieć kogoś bliskiego kto by ją kochał i myśli że dziecko wypełni tę pustkę

Gość gość
Czasem kobieta jest tak samotna, że rodzi sobie dziecko do kochania...

Gość gość
tak czesto robią właśnie kobiety które przez większosc życia są same i cierpią na samotność, mam tez taka znajoma niestety pojawienie się dziecka powoduje jeszcze gorszą sytuację życiową, niechce mi się juz pisać o tym, ale wiem że nie da się takim kobietom wytłumaczyc że powinna najpierw poszukać odpowiedzialnego partnera...ale cóż życie