Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W wieku 14 lat chciałam mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie o tym pomyślę to ryczę. Byłam tak samotna, że chciałam mieć dziecko do kochania całe szczęście tego nie zrobiłam(znaleźć faceta do zrobienia dzieciaka nie problem). Całe szczęście moja bratowa w tym czasie urodziła a, że mieszkaliśmy razem to mogłam zajmować się bratankiem. Wszystkie wolne chwile spędzałam z maluszkiem, teraz jest uroczym chłopcem. Tak się zastanawiam, czy są jeszcze tak pomylone osoby jak ja? Czy to wina hormonów, że od tak młodego wieku marzę już o dziecku?

Gość gość
matko idź z tym prowo bo bedom srali szambem!

Gość gość
matka nie poświęcała ci czasu ?

Gość gość
Moja mama zawsze miała wiele innych problemów. Uważała, że zakup kilku ubrań i książek do szkoły to wszystko co powinien zapewnić rodzic. Nie mam jej tego za złe, bo chociaż materialnie żyłam zwyczajnie. Niektórzy mają rodziców alkoholików którzy nie pomyślą nawet o zapewnieniu podstaw do życia swojemu dziecku. Ojciec miał nas wszystkich w tyłku. Po prostu jakoś to było ale porozmawiać z rodzicami to na pewno nie mogłam. W szkole tez nie byłam lubiana bo byłam inna i każdy to widział. Dzieci natomiast są takie kochane. Wtedy cieszyłam się, że mogę zając się bratankiem. To cudowne gdy taki mały człowieczek rośnie, uczy się chodzić... Gdy wracałam ze szkoły podbiegał przytulić się do ulubionej cioci. Coś pięknego.