Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaDwulatki

Przedszkola w Łodzi : okolice Romanów Teofilów Złotno

Polecane posty

Gość MamaDwulatki

Witam, Mam pytanie do wszystkich mam mających małego przedszkolaka i mieszkających w wyżej wymienionych rejonach: jakie polecacie przedszkola? Chodzi o przedszkola prywatne bądź publiczne, ważne jest bezpieczeństwo, zaufanie do cioć - żeby nie zmieniały się co chwila, kameralna atmosfera i ilość opiekunek pozwalająca naprawdę zająć się dziećmi, a nie tylko je "obserwować". Będę wdzięczna za sugestie, oczywiście pojadę później osobiście i sama zobaczę, ale w jednym już byłam i mi się spodobało, a później usłyszałam wiele złych opinii i je skreśliłam, a w innym po rozmowie z dyrektorką przez telefon zrezygnowałam z wizyty, choć może pochopnie. Stąd prośba o opinie innych mam :D

Gość gość
My chyba wybierzemy Małe Orły, wpisz sobie w google, mają swoją stronę. Fajna oferta dla maluszków, możesz zostawić dziecko np.tylko na 3 godz. No i cenowo ok, od 150 zl miesięcznie, grupy ok.15 osób.

Gość MamaDwulatki
Naprawdę nikt więcej nie zna fajnego przedszkola ? :(((

Gość gość
Najgorzej, też nie umiem się zdecydować. Nie może ktoś jakoś doradzić? :( moze być prywatne

Gość gość
A znacie przedszkole katolickie Albercik? :) Ja jestem z niego niesamowicie zadowolona, Panie bardzo dobrze opiekują się dziecmi, da się dogadać. Na http://www.przedszkolealbercik.com.pl/ sa zdjęcia, mają ogromny plac zabaw takze jak jest cieplo to da się wyszaleć

Gość gość
nasz synek właśnie poszedł do Albercika, podoba mi sie tam jak nie wiem, inaczej niz w tych wszystkich publicznych przedszkolach. Warto było, już pierwszy dzień ma za soba w nowym przedszkolu i ja jestem zachwycona http://przedszkolealbercik.com.pl