Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonanastolatka

jak to naprawić?

Polecane posty

Gość zrozpaczonanastolatka

spotykałam się z chłopakiem przez prawie rok,miesiąc temu wszystko się popsuło przestał mieć dla mnie czas,stał się oziębły zawaliłam trochę bo bywałam dla niego wredna i nie za dobra i powiedział że tego nie wytrzymał,próbowałam to naprawić pisałam że mi zależy że chciałabym to wszystko naprawić i czy da mi szanse powiedział,że się zastanowi i wszystko stanęło w miejscu nadal było źle tak jak wcześniej...wczoraj w nocy nie wytrzymałam i napisałam mu że go kocham i cholernie tęsknię że oddałabym wszystko żeby było tak jak wcześniej i że nie wiem już co mam ze sobą zrobić przez to wszystko...pisałam z nim wieczorem i zapytałam czy będzie tak jak wcześniej a on powiedział że nie wie i,że na razie się na to nie zapowiada bo go strasznie denerwuję :( nie wiem już co mam zrobić pomóżcie mi bo chcę go odzyskać :( ja mam 17 lat a on 20,przed tym wszystkim chciał ze mną być ale pod warunkiem że zmienie kilka rzeczy w stosunku do niego i starałam się ale na nic...

Gość gość
właśnie nie bo zawsze twierdził,że jestem poważna jak na swój wiek ,w grudniu skończę 18

No to może macie oboje inne oczekiwania? On sexu i luźnego partnerstwa, Ty związku na stałe?

Gość gość
nie jest taki sam powiedział czego oczekuję i że chciałby ze mną być