Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intryga knowanie

Polecane posty

Gość gość

Zaraz opiszę problem w poscie... ponieważ z niewiadomych mi przyczyn, inaczej się nie da.

Gość gość
Witam :) Nie zgłębiam się w szczegóły historii, liczę na Waszą kreatywność! :) Jest w moim życiu mężczyzna, który podoba mi się od tak dawna, że muszę wykonać jakiś krok. Jesteśmy w takim wieku, że czas najwyższy planować ślub, zakładać rodzinę i prawdę mówiąc, boję się że on to zrobi nie wiedząc o moim istnieniu. :) cdn.

Gość gość
Jestem pewna, że to ten jedyny. :) O mnie: jestem pewna siebie, raczej atrakcyjna(czasem sama jestem zaskoczona tym, jak przystojnym facetom się podobam i nie dowierzam). Myślę, że jestem w stanie spodobać się i temu. ;d Mam dwa miesiące wolnego, taka praca, więc staram się często wychodzić z domu, żeby go spotkać - bywam w wielu sklepach na mieście, przesiaduję na ławce (samotnie, żeby w razie czego nie miał wątpliwości, że jestem sama ;) ), uprawiam sport na powietrzu, posiadam profil na fejsbuku. Zawsze jestem ładnie ubrana, starannie uczesana, mam delikatny make-up i sandałki na wyższym obcasie. :)

Gość gość
Mój problem polega na tym, że nie wiem gdzie go spotkać - w desperacji sprawdzam nawet jakieś programy do lokalizowania telefonu, ale tak naprawdę nie chcę go śledzić... źle bym się z tym czuła, jednak muszę jakoś dowiedzieć się gdzie mogę go spotkać. cdn

Gość gość
Nie chcę kontaktować się z nim przez Internet (to ostateczność), ponieważ on mówił znajomym, że tego nie lubi. Staram się trafiać na niego przypadkowo, ale to nie wychodzi. Gdyby się udało, zrobiłabym dosłownie cokolwiek, żeby jakoś zwrócić jego uwagę - potknęłabym się prosto przed nim, żeby pomógł mi wstać, albo rozsypałabym zakupy u jego stóp, żeby pomógł mi zbierać, a w zamian za pomoc zaoferowałabym rozmowę przy kawie, lub jakąś inną formę odwdzięczenia się za miły gest(mimo iż wymuszony :D ). Kiedyś wydawało mi się, że zgubiłam telefon, więc poprosiłam jakiegoś przypadkowego gościa, żeby zadzwonił na mój numer telefonu.. telefon miałam w torebce, ale numer faceta zdobyłam w ten nietypowy sposób. ;p cdn

Gość gość
Wiem gdzie mieszka, znam jego adres. Nie przyjdę tam niespodziewanie i nie powiem, że zapraszam na randkę. ;) Szukam takiego sposobu nawiązania kontaktu, żeby to on wyszedł z inicjatywą i żeby chciał kontynuować relację. Nie chcę mu się narzucać, naprzykrzać, ani sprawiać wrażenia nachalnej. Myślałam nawet, żeby wysłać list do siebie samej, z innego miasta - opieczętowany przez pocztę, wraz ze znaczkami podrzucić do jego skrzynki i liczyć na to, że odezwie się w jakiś sposób i poinformuje o nietypowym znalezisku w swojej skrzynce. :D Istnieje jednak ryzyko, że list znajdzie ktoś inny z jego rodziny, albo że zamiast się odezwać, wrzuci list do mojej skrzynki. cdn

Gość gość
Na wypadek gdyby ktoś z rodziny z rozpędu otwarł list, musi on zawierać coś sensownego i wiarygodnego, co w jakis sposób dobrze by o mnie świadczyło (myślałam, żeby wcisnąć tam faktury za kursy zawodowe, które dostałam jakiś czas temu do odesłania przez jakąś firme ;d) cdn

Gość gość
List papierowy jest trudny do napisania - nie wiem co chciałabym w takim liscie przekazać.. tzn. wiem czego chcę - chcę go poznawać o końca życia, móc z nim rozmawiać na wszystkie tematy i dzielić całą swoją przyszłość, bo jest najidealniejszym człowiekiem jakiego znam, ale nie mogę mu tego napisać, bo pomyśli, że zwariowałam. :D Potrzebuję skutecznego, niezawodnego PLANU działania. :) Ktoś ma jakieś pomysły? ;d

Gość gość
Tak

Gość gość
chociaz list to morze nie bo robie durzo błenduw i wogle

Gość gość
Nie śpie, bo myśle o tym wszystkim, o tym jak mało mam czasu żeby podjąć jakieś kroki. :) Wiem, że wielu ludziom wydaje się to banalne - podejść i zagadać. Też bym chciała! Jednak marnuje mnóstwo cennego czasu wyczekując na niego w różnych miejscach i nic to nie daje. Każdemu kto drwi z tego tematu - współczuję, że nie czujecie tego co ja:) że miłość Was nie uskrzydla i nie daje bezsennych nocy i marzeń, energii i siły do działania oraz nieschodzącego z twarzy uśmiechu. :)

Gość gość
kiedyś na forum było więcej normalnych ludzi... przede wszystkim więcej pomysłowych i dobrych.. pomocnych, z wiarą w innych. idę spać, bo widzę, że nie ma na co liczyć.

Gość gość
Tylko se przed snem strzele palcóweczke do kołyski

Gość gość
chciałabym, żeby ktoś zasugerował, co mogę zrobić w tej sytuacji :>