Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rafał Maślak rozumiecie jego fenomen

Polecane posty

Gość gość

Bo ja, jeśli mam być szczera, nie za bardzo... Niby zadbany, atrakcyjny facet, ale taki jakiś bezbarwny, zbyt wymuskany. Nie pojmuję skąd gość ma takie branie. Żeby nie było jestem kobietą i o zazdrości nie ma mowy.

Gość gość
Jest atrakcyjny, a atrakcyjność to kryterium kobiet do oceny człowieka. Samo to jak wygląda, sprawia, że dla kobiet jest ideałem; ma perfekcyjny charakter, ma super poczucie humoru, jest dobry, miły, sympatyczny, niezwykle inteligentny, byłby świetnym ojcem, ma interesujące zainteresowania itd. Wystarczy być urodziwym, a kobieta widzi w tobie kogoś, kim wcale nie musisz być. Atrakcyjny jak puści bąka - ma świetne poczucie humoru, jak uderzy kobietę - ta zasłużyła, jak jest wulgarny, zachowuje się prymitywnie - jest ekscentrykiem - indywidualistą i tak dalej.

z wyglądu bardzo przystojny, ale nic poza tym. widziałam kilka wywiadów - gdy otworzy usta, czar pryska. zadufany w sobie, z przerośniętym ego, wręcz pusty. choć gdybym tak wyglądała jak on, pewnie też miałabym ego przerośnięte :D