Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o jakiej porze dnia wychodzicie z dziecmi na spacer w taki upal

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy spacer siodma rano .Mieszkam w miescie .Drugi, koło 18.00 to juz z meżem .Dziecko opala sie w odbijanych promieniach słońca .Nie jest blade ale tez nie jest skawrkiem :) .

Gość gość
ja bym oc***ala a moja corka totalnie zwariowala gdybysmy siedzialy do 18 w domu!!!! czapka na glowe i chyba nie dostanie udaru jak dwie godziny pobiega po dworze, na sloncu i w cieniu jestescie panikary i tyle

Gość gość
wychodzę ok 7 a poźniej po 18 stej w ciągu dnia jestesmy w domu.

Gość gość
Jezeli macie po 25 stopni to mozna wychodzic.u mnie bylo wczoraj 37 w cieniu,bylo duszno i gdzie z dzieciakiem w taka pogode.kolezanki corka byla na poxworku do 11,miala kapelusz i byla posmarowana kremem.i dziecko sie przegrzalo,w nocy na pogotowie jezdzili bo goraczki zbic nie mogli

Gość gość
Ona byla o 11 z ty dzieckiem na dworze. Ale o 7 czy 8 rano nie jest jescze tak gorąco. A dzieci zazwyczaj latem juz nie śpią o tej porze.

Gość gość
Od rana do 11 z przerwami na sniadanie.kapala sie w baseniku i biegalapo podworku

Gość gość
my ok 10 na zakupy, wracamy ok 11, potem śpi wstaje ok 15 zbieramy się, je obiad i na działce do wieczora jesteśmy.

Gość gość
gość dziś [13:18 zaden powod do dumy, tylko po nim widac ze jest na dworzu a nie siedzi w domu, wy jestescie panikary, ktos juz tego slowa uzyl wyzej, na dwor nie bo za goraco, po pada, a niedlugo bo zima i za zimno, nie chce sie tylka z domu ruszyc i zwalaja wine na pogode, ja nei powiem ze mam wygodneij bo mam podworku i maly porafi caly dzien siedziec na dworzu

Gość gość
W związku z tym, że sama okropnie i słabo czuję się na tym żarze (mam 33 stopnie w cieniu aktualnie), nie widzę powodu, dla którego miałabym wychodzić na podwórko. Siedzę w domu z moim roczniakiem, mamy tu wiatrak, wanienkę, w ktorej mały się chlapie i jest bardzo przyjemnie. Co innego gdybym miała dom i ogródek do dyspozycji, jednak jest jak jest.