Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3423rfwevdscx

chciałam 2 ciąży a teraz jak jestem to mam mieszane uczucia

Polecane posty

Gość 3423rfwevdscx

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nagle taka zmiana uczuć, nie rozumiem siebie, nie wiem co czuje. trochę jestem przerażona, trochę tylko podekscytowana, chwilami myślę ze jednak nie chciałam - to chore :(

Gość gość
Hormony

Gość gość
przecież to normalne ,hormony minie ci .

Gość 3423rfwevdscx
niby zdaje sobie sprawę, że hormony ale żeby myśleć ze jednak nie chce??? w 1 ciąży jak tylko wiedziałam ze jestem to byłam taka szczęśliwa, to było chyba najbardziej wyczekane dziecko na świecie. A teraz nie wiem dlaczego.... ja chyba jestem nienormalna :(

Gość gość
bo sytuacja jest inna, pewnie podświadomie boisz się, że będzie ciężko z dwójką...a ile ma starsze?

Gość gość
Miałam tak samo. Nie wiem czy to hormony ale w końcu minęło. Też miałam wątpliwości czy w ogóle chcę tej drugiej ciąży, że po co mi to było i takie tam. Teraz jestem w 37 tygodniu i nie mogę się doczekać narodzin. Może potrzebujesz czasu na oswojenie się z nową sytuacją.

Gość gość
Ciesz sie ze nie blizniaki- jak u mnie :(

Gość gość
ja mam na razie jedno dziecko, ale jak choćby pomyśle o drugiej ciąży to mnie odrzuca. Nie wiem dlaczego, mąż nawet o tym nie wie, bo on chce mieć wiecej niż jedno dziecko i nie przyznaje mu sie. Kocham moją córkę tak że nie wiem czy pokochałabym drugie dziecko tak samo i o to się najbardziej martwie....

Gość gość
od listopada staralismy sie o 2 dziecko, staralismy to moze zbyt duzo powiedziane, poprostu co ma byc to bedzie i teraz gdzy jestem w 7 tyg nie jestem pewna czy tego chcialam mysle ile mnie ominie jak mnie ograniczy male dziecko .. znowu.

Gość gość
Miałam tak samo,w druga ciaze zaszłam w 1 cyklu staran, chciałam 2 dziecko,ale jak juz sie dowiedziałam o ciazy to byłam przerazona,pierwsze 3mc doslown

Gość gość
Wysłalo mi za wczesnie:o Pierwsze 3mc przeryczałam,potem było ciut lepiej,ale ogolnie cala ciaze bylam bardzo nerwowa Dzis corka ma prawie 5lat,warto bylo mimo wszystko:)

Gość Ania gość
Mam to samo mój pierwszy syn ma prawie 5 lat teraz jest w 2 ciąży 4-5 tc na oko, zanim zaszłam miałam straszne "parcie" na ciążę a teraz gdy już jestem nie wiem zaczynam się martwić, że sobie nie poradzę, że to jednak za wcześnie :(